|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ;;;;
+1200
|
|
|||
|
|||
ειδικά η τελευταία φραση μου έμεινε
ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
θεός φυλάξοι!!
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάλι πιστεύω πως αν η Monroe είχε γνωρίσει εμένα πριν γίνω η μετενσαρκωση του τώρα θα ζούσε... και θα χαμε ζήσει απιστευτες στιγμές,θα είχαμε χημεία, το νιώθω.
|
|
|||
|
|||
Πάντως ο Θεος πριν ενα 24ωρο,έπνιξε γύρω στους 1000 ιάπωνες,μια πολη με 10000 κατοικους οι οποίοι αγνοοούνται,και ένα πυρηνικό νέφος ταξιδεύει προς την ανατολική σιβηρία.Και βλέπουμε.......
Ολοι αυτοί,πρέπει να ήταν φοβερά βλάσφημοι,βέβηλοι,άπιστοι κλπ..Ετσι τους τιμώρησε ο Θεος... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αστα φίλε το θέμα είναι τεράστιο.Απο που να αρχίσεις και που να σταματήσεις .Είναι τουλάχιστον ανόητο να επικαλείται κανείς τον θεό για κάτι καλό η για κάτι κακό που έχει συμβεί. |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ απόλυτα.πολλές απόψεις,πολλά να πεις.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μήπως το θέμα μπήκε σε λάθος ενότητα;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε μου, τα πυρηνικά εργοστάσια τι μας προσφέρουν? Όταν σπέρνουμε το θάνατο και τα δηλητήρια τι θα θερίσουμε? Τι προσφέρουμε σε εμας και τους άλλους? Και τι αποζητάμε... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ 40.000 | FANISGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 27-01-2011 10:26 |
ΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ;;; | vado | Ελλάδα | 3 | 14-07-2010 20:58 |
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ; | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 13-05-2010 13:38 |
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αθλητισμός | 6 | 27-02-2010 13:03 |
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ???? | PITS | Διάφορα | 11 | 06-07-2009 16:27 |