|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φοβίες!!!
ναι ξέρω τι εννοείς ένα είδους "μικρού πανικού" ας πούμε.... , το είχα πάθει μετά από τρακάρισμα για αρκετό καιρό....μετά πήγα για "training" , ανέβηκα στα Γεράνεια δυο φορές σε μια μέρα (μια πρωί - μια βράδυ) -δεν είχα και άλλη επιλογή-.......και μου φύγανε όλοι οι φόβοι.............. δια μαγείας .
|
|
|||
|
|||
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΔΥΟ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ(ΡΑΚΕΣ-ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΤΑ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑΣ-ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ-ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ-ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΚΑΙ.....ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ)ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΒΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
|
|
|||
|
|||
παντως,στην οδηγηση πανω δεν αισθανομαι φοβο,τουλαχιστον για τον εαυτο μου.εκει που μπορω να πω οτι νιωθω φοβο κι οτι κανω και σεναρια ειναι οταν περναω σταυροδρομια η απο κατι παραξενα στενακια που παντα παταω κορνα κι ας μην ειναι κανεις εκει να πεταχτει
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Όντως είναι ψυχολογικό.
Κατά τη δική μου άποψη με καλή παρέα και ηρεμία, μια μακρινή βόλτα και θα το ξεπεράσεις. Αυτού του είδους τα προβλήματα δύσκολα τα ξεπερνάς μόνος σου. Καλή επιτυχία…. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξαναπήγαινε και στρίψε 20 φορές την ίδια στροφή έτσι ξεπερνιέται το ψυχολογικό σου! Α και που 'σαι, όχι με 10 χλμ!!!! Είναι πολύ μικρή η ταχύτητα γι αυτό έπεσες, εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι, όπως σαθρό έδαφος, λάθος πιέσεις ελαστικών, ρουλεμάν τιμονιού κλπ..... |
|
|