|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φωτογραφίες απ' την εκδρομή στον Βόλο ...
+10000000
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίες μπράβο.Άντε και στο επόμενο......
|
|
|||
|
|||
ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ!!!
|
|
|||
|
|||
Καλά που υπάρχουν και οι φωτό, να μας θυμίζουν πόσο όμορφα περάσαμε!
Άντε και στις επόμενες εκδρομές... |
|
|||
|
|||
Aδερφια αμα το καλοδειτε, φτιάχνουμε τον καλύτερο οδηγό.. μάσας!
Μια καλή ταβέρνα να καταθέσει ο καθένας μας από όπου έχει ταξιδέψει.. δημοσιεύουμε τον οδηγό του καλύτερου Restoran στην Ελλάδα για μοτο! Και αντί για χρυσούς σκούφους θα πάρουν βαθμολογία σε.. καθισμένες αναρτήσεις ! Πάντα τέτοια! Νότης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Στο Λιμνιωνα εχω ζησει απο τις πιο ωραιες στιγμες τις ζωης μου!
Την τελευταια φορα πηγα με τη μπεμπα μου,ο δρομος ειναι on-off και η παραλια παραδεισος!Να ξαναπατε παιδια!Καλα να περνατε! |
|
|||
|
|||
Τι μου θύμησες ρε φίλε.............................
Η Πρώτη επίσημη εκδρομή του φόρουμ...............................από τότε φάνηκε ................η παρέα σαν σιρόπι έδεσε τέλεια και τρία χρόνια μετά αυτή η παρέα συνεχίζει να μεγαλώνει και να δυναμώνει εντός και εκτός Ελλάδας.............................. Ζήτω η GSforumπαρέα !!!!! |
|
|||
|
|||
Νικο πολυ ωραια η εκδρομη σας τοτε και η παρεα διαχρονικη απ'οτι βλεπω,κατι που λεει πολλα.Να εισ[μ]αστε καλα για να ζουμε τετοιες στιγμες.
|
|
|||
|
|||
Αντε και με το καλοκαιρινο ωραριο τωρα για κανενα μπανιο.....!!! Σας περιμενουμε
τελειες οι φωτο |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |
Εκδρομή στον Βόλο ...(μονοήμερη, διήμερη, τριήμερη ..) | bmwgogagis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 31 | 16-05-2009 15:15 |
Αέρας DUBAI στον Βόλο ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 7 | 25-04-2009 17:34 |
Κάτω απ' την πινέζα του χάρτη της Ευρώπης | gemara | Καλώς ήλθατε | 29 | 15-04-2009 21:37 |