|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου εξαφανίζονται τα θέματα!!!
Απόσπασμα:
Πάντως, όπως προ-είπα... τώρα βλέπεις τις πραγματικά νέες δημοσιεύσεις!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως κι εμένα μ'αρέσει που οι "Νέες δημοσιεύσεις" είναι όντως νέες δημοσιεύσεις, μπράβο στους admins. Παλαιότερα για να μη γίνεται μπάχαλο σημείωνα τα forums σαν διαβασμένα συνέχεια (από το "Γρήγοροι Σύνδεσμοι"). Αν θέλω να δω όλα τα σημερινά posts υπάρχει και αυτό το link εκεί. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν παίζει σε όλους αυτό.εγώ ας πούμε βλέπω όλες τις δημοσιεύσεις.
ερώτηση αν πάτε πάνω αριστερά στον πίνακα ελέγχου,δεν σας βγάζει τα θέματα τα οποία έχετε συμμετάσχει ασχέτως αν υπάρχουν νέα μυνήματα? αν όχι τότε πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις |
|
|||
|
|||
Πηγαίνετε στο "Γρήγοροι Σύνδεσμοι" (είναι το προτελευταίο δεξιά πάνω στην μπάρα) και πατήστε σημερινά μηνύματα, από εκεί βλέπετε όπως βλέπαμε πριν τις νέες δημοσιεύσεις, δηλαδή όλα τα μηνύματα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
α ρε frits θύμισέ μου να σε κεράσω ένα φοντανάκι την Κυριακή Ο λόγος που έγινε αυτή η αλλαγή? |
|
|||
|
|||
Το καλό είναι ότι δεν είμαι τρελός ,μια και το διαπιστώσατε και άλλοι. Ο Πρετεντέρης που το έμαθε? να δείτε ότι αυτός θα έκανε την αταξία.
Ο χρόνος θα δείξει αν το συνηθίσουμε, προσωπικά μου άρεσε και το παλιό σύστημα αλλά για να το κάνουν κάπου θα βοηθάει |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις για τρια θέματα που με απασχολούν | BMAR | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 17-11-2010 16:07 |
Μου`βγαλε τη ψυχη,του`βγαλα τα ματια..! | stukas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 06-05-2010 20:03 |
ΝΕΟ BLOG.....με θέματα ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ..... | nkriaras | Διάφορα | 6 | 30-03-2010 15:09 |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 01:00 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |