|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να γιατί GS Forum!!!
Ρε Τάκαρε μου έφτιαξες την μέρα!!!!
Μπράβο ρε φίλε!!!!! και εδω που τα λέμε...με τέτοια κουμπαριά....τι τους θέλεις τους εχθρους!! Για το Ζευγος εύχομαι η Ώρα η Καλή και για τους Κουμπάρους....πάντα άξιοι!!!!!!! υγ, Αν θες παλιο κτμακια συνοδεια bmw στον Γάμο---ΕΔΩ ειμαι--είμαστε!!! |
|
|||
|
|||
Φίλε Τάκη τι να πώ.........!!!!!!!!
Όλο εκπλήξεις είσαι. Ρε φίλε μια βόλτα σε πήγαναι με το κότερο και πήραν τα μυαλά σου αέρα? Τι πας να κάνεις? Δεν φτάνει που παντρεύεσαι.....θα κάνεις και κουμπάρο τον gsmaniac ? Αφού το γράφει και μόνος του.ΜΑΝΙAC. Ασε που έχει και φίλους Harleαδες. Μαλλόν με δόλο το κάνεις για να έχεις λόγο να παίρνεις τα βουνά. Πέρα από την πλάκα , ευχομαι η ώρα η καλή και αυτό που είπε ο παλιο Vasorfa ισχύει με 1200. ΥΣ. Εγώ θα έρθω στο bachelor συνοδεία |
|
|||
|
|||
ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ,
ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΟΥ. |
|
|||
|
|||
Tακούλη με το καλό να νοικοκυρευτείς
επιτέλους! Όσο για τον κουμπάρο, εκτός του ότι κάνει παρέα με Χαρλεάδες, είναι και ΑΕΚτζής!!! Με το καλό φιλαράκια, να δέσετε ακόμα περισσότερο τη φιλία σας με την κουμπαριά! . |
|
|||
|
|||
Τακη με το καλο,ολα να σας πανε καλα,υγεια και καλους απογονους.
|
|
|||
|
|||
σας ευχαριστω ολους παιδες να ειστε καλα!!!!
οσο για την γυναικα εχετε ακουσει που λενε "αυτη θα σε βαλει να ξυρισεις το μουστακι?"με εβαλε και πουλησα την κατεμουρα και πηρα ADVE |
|
|||
|
|||
Τάκη αγόρι μου δε μαθαίνεις.....
χιχιχιχι ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ. ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ! |
|
|||
|
|||
Na ευχαριστείς τον ΘΕΟ που σου έστειλε αυτή την γυναίκα και σου βάζει λίγο μυαλό!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι ναι, η γυναίκα σε έβαλε Καλές δικαολογίες λες στον εαυτό σου |
|
|||
|
|||
Μπράβο με το καλό και πάντα τέτοιες χαρές να έχουμε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατί GS Forum !!! | gandreas | Ιδέες και σχόλια. | 82 | 06-04-2013 13:49 |
Να γιατί BOXER ! | cm246 | Αστεία Video | 13 | 14-06-2010 21:22 |
Να γιατί πρέπει να διαβάζουμε το Αθηνόραμα. | vellos | Κινηματογράφος | 11 | 29-11-2009 10:38 |
Να γιατί πρέπει νάχουμε ενδοσυνεννόηση στο κράνος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 19 | 23-06-2009 14:38 |
Να γιατί πήρα κινητήρα boxer! | GS_maniac | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 31-03-2009 20:46 |