|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ALARM DWALO!
Απόσπασμα:
ΝΑΙ!! η μπαταρία του συναγερμου (dwallo) δουλευει ΜΟΝΟ οταν κόψεις την μπαταρία της μηχανής Last edited by vasorfa; 29-11-2013 at 11:37. |
|
|||
|
|||
Ωπα! Αρχίζει να βγαίνει άκρη...Άρα κάθε φορά που μες το χειμώνα θα ανεβάζω την μπαταρία σπίτι για φόρτιση θα τελειώνουν οι μπαταρίες του συναγερμού; Τέλεια
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
... οσο για τις βιδουλες που λεγαμε ...μπορεις αν θελεις να ακολουθησεις και αλλο δρομο με 5 βιδες συνολικα . Τον δοκιμασα προσφατα και οντως ειναι πιο γρηγορη λυση. Παρε εσυ τις μπαταριες και θα τα ξαναπουμε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν εχεις καποια απο τα παραπανω (εκτος του πεζοδρομιου εννοειται) δεν χρειαζεται να βγαζεις την μπαταρια να την κανεις... βολτα για καθε φορτιση της! Ουτε καν σελες δεν θα αφαιρεις !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Με ποιο τρόπο θα το κάνω αυτό χωρίς να βγάζω σελες κλπ; Εχω ακουσει για καποια κιτ που βγαζουν αναμονες κατω απ τη σελα αλλα δεν εχω παροχη ρευματος στην πυλωτη...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βέβαια δεν είναι κιτ. Απλά ακροδεκτακια είναι, με δυο καλώδια και μια αρσενικη και θυληκη φυσα. Τίποτα άλλο. Το κόστος τους; Ποιο πολυ θα στοιχίσει η βενζινη προς το μαγαζι, παρα αυτα! Το έχω κάνει στην δικιά μου μηχανη και είναι τρελή εξυπηρέτηση! Το ότι δεν έχεις παροχή ρεύματος όμως, το κάθιστα άχρηστο το όλο θέμα μας !!! Στην δουλεια σου ίσως; |
|
|||
|
|||
Dwa ειναι του συναγερμού dwalo ειναι της μπαταρίας της μοτοσυκλετας απλα επειδη την άλλαξες δε έκανε reset στον εγκέφαλο με τον καιρό εμένα έσβησε μονο του
|
|
|||
|
|||
Ούτε. ...Πάντως πέρα της πλάκας θεωρώ λάθος κάθε φορα που για κάποιο λόγο θέλω να βγαζω την μπαταρία να ξεφορτιζονται αυτές του συναγερμου.Προσανατολιζομαι στο να μην τις αλλαξω, να βγαζω της μηχανης ΟΠΟΤΕ μου καπνισει να τη συντηρω και οταν με το καλο ζεστάνει ο καιρός και δε θα θέλει φροντίδα κ προδερμ, αλλαζω κ του συναγερμού. Αντε γιατί πολύ το κουράσαμε. ...
|
|
|