|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πίσω Βαλίτσα για R1200GS άλλη από μαμά...
και εμένα αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη...
|
|
|||
|
|||
Μακράν η καλύτερη λύση οι 52άρες βαλίτσες σε σχέση με τα ορθογώνια κουτιά που δεν χωράνε τίποτε. Αν βάλεις τη Givi θα βρεις στο Σαββίδη και διαφορετικό στήριγμα από αυτό που είδες στις φωτο του Βασίλη. Το πρόβλημα ήταν οτι με υπερφόρτωση (>5 κιλά) έσπαγαν οπότε η givi έφτιαξε νέο στήριγμα βαλίτσας που όμως ακυρώνει το ασημί σχαράκι της μαμάς που είναι πανέμορφο. Η καλύτερη λύση τα στηρίγματα του pkar για μένα. Αλλιώς μην βαρυφορτώνεις τη βαλίτσα.
Οσο για κραδασμούς κλπ αεροδυναμικά τερτίπια σε ταχύτητες συνηθισμένες 120-140 είναι ανύπαρκτα. |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους. Το βλέπω το κουτί της μαμάς να φεύγει...
|
|
|||
|
|||
Σε παλαιότερο post μπορείς να δεις πως να μεγαλώσεις τη πίσω της μαμας....με μια απλή πατεντούλα...
|
|
|||
|
|||
Το είδα Στέλιο και σε ευχαριστώ. Δεν είμαι όμως τόσο καλός και φοβάμαι πως θα την καταστρέψω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η KAPPA/GIVI βγάζει βάσεις με ενίσχυση ειδικές για 1200GS, εάν την αγοράσετε δεν θέλετε κάτι άλλο. Η αφαίρεση της "ουράς" όμως ώστε να μπει η ενισχυμένη βάση κατεβάζει αρκετούς πόντους τη βαλίτσα και το μαξιλαράκι δεν κάθεται στη σωστή θέση στη πλάτη σου συνεπιβάτη. Επίσης θεωρώ τη συγκεκριμένη τοποθέτηση (χωρίς δηλαδή τη μαμά ουρά) τουλάχιστον αντιαισθητική... Η ιδέα του pkar είναι εξίσου αποτελεσματική... Απλά μην το παρακάνετε με το φόρτωμα στις πίσω βαλίτσες, είτε είναι BMW, είτε όχι. Όλοι οι κατασκευαστές προτείνουν μέγιστο βάρος 5 κιλά απλά για να μην ζητάει κανείς αποζημιώσεις, όλοι εκ του αποτελέσματος γνωρίζουμε ότι αντέχουν παραπάνω βάρος. Να σας θυμίσω ότι η πίσω ουρά της BMW πάνω στην οποία κάθονται οι βαλίτσες μας είναι ...πλαστική και όχι μεταλλική... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
..... συν του ότι, αλλάζει η γεωμετρία της μοτό ... Όσο για την βαλίτσα, αν κ για μένα η "μαμά" είναι μακράν πιο ταιριαστή αισθητικά, φοράω την συγκεκριμένη απ' το 2000, σ' όλες τις μοτό που έχω αλλάξει .... (χώρος, αντοχή, στιβαρότητα .... όλα +10)
|
||||
|
||||
Να προσθέσω κάτι για τους κραδασμούς ....
Χρησιμοποιώντας τα ελαστικά "μαξιλαράκια" που δίνει η GIVI, μεταξύ σχάρας κ βαλίτσας, οι κραδασμοί εκμηδενίζονται !!!
|
|||
|
|||
μπορει να ειναι πιο μεγαλες και πιο πρακτικες,αλλα ειναι πολυ ασχημες....
χαλαει την πιο ομορφη ουρα....on-off,μακραν |
|
|||
|
|||
Εγώ έβαλα την Ε55 maxia της GIVI με την βάση της και το αποτέλεσμα αισθητικά είναι πολύ ωραίο. Για χώρους δεν το συζητάμε.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητάω σέλλα μαμά για GS 1200 | DoctorAbo | Ζήτηση | 1 | 24-08-2009 12:42 |
Βαλίτσα δεξιά | soter3gm | Ζήτηση | 12 | 24-08-2009 00:17 |
Πωλείται Πίσω φτερό για 1200 GS | pkar | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 16-06-2009 09:41 |
Πωλείται ολοκαίνουρια μαμά BMW μπαταρία γιά R1200GS | macrozan | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 28-02-2009 22:28 |
Πίσω αμορτισέρ για GS 1200 Adv. | ckalfas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 19-01-2009 16:19 |