|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Για τακάκια, μιλάμε! «Σκληρά» και «μαλακά»
Διότι διαφορετικά, όπως ευστοχα αναφέρεται με διαφορετικο μεν αλλα το ιδιο νοημα τροπο, το GS, varadero κ.λ.π. σε μια π.χ κατηφορικη διαδρομη με στροφιλικι ¨η σε ενα παρατεταμενο φρεναρισμα απο πολλα κμ η μανετα/ποδοφρενο θα εκανε ενα γκλουπ και θα κολουσε στο γκριπ/εδαφος διότι θα εχει αναπτυχθεί τέτοια θερμοκρασια (που δεν μπορει να την αποβάλη το οργανικό τακακι) η οποια θα ειχε μεταφερθει στα υγρά τα οπια με την σειρά τους θα βράζανε και θα χανανε τις οποιες υδραυλικες τους ικανοτητες!!! Αποτέλεσμα......... αστο καλυτερα!!
Καλα τα ειπες φιλε George αλλα οτι και τακακι να φορας αμα εχεις σωληνακι απο λαστιχο και οχι μεταλλικο τα υγρα θα στα βρασει θες δεν θες.. |
|
||||
|
||||
πολυ καλο ποστ φιλε !...οπως παντα! Απόσπασμα:
..ετσι ενω νομιζα οτι μπρος πισω φορουσαμε στο R1200GS οργανικα!...τελικα απο μαμα μπρος ειναι μεταλικα και πισω οργανικα ! Απόσπασμα:
...δηλαδη γιατι να μην τα περνουμε κατευθειαν απ την Τεχταρ και να μην πληρωνουμε BMW?... ...τελος παντων! Απόσπασμα:
...εν καιρο θα τα δοκιμασω και θα παραθεσω τις εντυπώσεις μου! ...οσο για το Motorrad...ειναι μια χαρα περιοδικο , το πρωτο σε πωλησεις και απ τα πιο αξιοπιστα στη Γερμανια !(...αν μπορουμε σημερα να μιλαμε για αξιοπιστια σε φυλλαδες αλλα λεμε τωρα!) Απόσπασμα:
....τελος παντων !...ενα ειναι το σιγουρο ...τα φρενα της BMW ειναι τα καλυτερα! |
|
|||
|
|||
μα και μεταλλικο να ηταν το σωληνακι φιλε μου παλι θα βραζανε σε παρατεταμενα φρεναρισματα ...απλα δεν θα ξεχείλωναν !
....τελος παντων !...ενα ειναι το σιγουρο ...τα φρενα της BMW ειναι τα καλυτερα Φιλε μου Ιωαννη εγω στο ADVE τα πισω τα αλλαξα στις 35.000χλμ ισως πατας λιγο φρενο παραπανω. και δευτερον εγω ειπα για το χασιμο του φρενου (πεταλι κατω dead) οταν τα υγρα εχουν τετοια θερμοκρασια που το συμβατικο σωληνακι δεν μπορει να αντεξει. και αν θες εχει και μετ/κα πισω για το GS αλλα ειναι λιγο πιο ακριβα απο αυτα που πηρες... |
|
|||
|
|||
Μεταλλικά πίσω προτείνει η μαμά στα HP2
34217660281 set of brake pads, sintered metal (D=26/28MM) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παιδια ολα τα 08 (GS1200/ADVE) φορανε μεταλλικα πισω μπρος και τα προηγουμενα μετ/κα εμπρος και οργανικα πισω αλλα μπορουσες να βαλεις και μετ/κα αν ηθελες.
Οτι εχει ABS2 ειναι SINDER και ειναι της BREMBO..πιστευω να βοηθησα.. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε Βασίλη .... Πάντα βοηθάς ...
|
|||
|
|||
...οκ φιλε!...δεν το ηξερα!...ετσι εξηγείτε κατα καποιο τροπο και η μεγαλη αντοχη (35.000) που περιγραφεις παραπανω!
|
|
|||
|
|||
Οτι μπορω και γω απο την μερια μου..
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε παιδιά!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διάφορα Πράγματα Για R 1200 GS | pepax66 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 16-06-2009 10:09 |
Για να ξυπνήσουν τα πνεύματα. | riko46 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 29 | 07-06-2009 11:07 |
Απλές συμπτώσεις (Για κάποιον γνωστό!!!) | yannis | Ανέκδοτα | 10 | 21-02-2009 00:44 |
Για τα διόδια | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 18-01-2009 21:07 |