|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι κερδισα εδω μεσα??
Πασκουάλ ωραίο πόστ !!!!
7279 άτομα !!!! Τι στο καλό δεν θα έχω και κάποιους φίλους εδώ μέσα !!!! Φίλε ένας καλός φίλος από τα Χανιά με έγραψε σε αυτή την παρέα και τον ευχαριστώ !!! Χάρη στον Νίκο και τον Δημήτρη Δουρίδα αυτό το Φόρουμ είναι μέρος της οικογένειας μας πλέον !!!! |
|
|||
|
|||
Τι κέρδισα εδώ μέσα;
Γνωριμία με ανθρώπους που θέλουν να περνούν όμορφες στιγμές ΜΑΖΙ. Ο Θεός μαζί μας. |
|
|||
|
|||
Πως το λέει η διαφήμιση...??
Λάστιχα 200€ Μπαταρία 120€ GPS 500€ ... ... ... ΦΙΛΟΙ, Αξία ανεκτίμητη!!! |
|
|||
|
|||
Το gsforum ειναι σαν το τσιγάρο άμα το ξεκινήσεις δεν το κόβεις με τπτ...ένα χρόνο στη παρέα και μπορω να πω οτι εχει γίνει το αγχολητικο μου!!
Συνεχιστε ετσι |
|
|||
|
|||
Εγώ από την άλλη πρέπει να είμαι o ΜΌΝΟΣ που έχασε από αυτή την παρέα.
Έχασα γιατί με μπριζωσε να δώσω το 650gs να δώσω και 12 χιλιάρικα για να πάρω το 1200. Τώρα κάτι ψιλό οφέλη που είχα από κάτι ομαδικές και από κάτι φίλους που πουλούσαν πραγματάκια για τη μαχανη σε ασυναγώνιστες τιμές... κλαιν μαιν. Πάντως... Σαν τους φίλους δεν έχει.(φώτο από δΑύτους δε βάζω. Ούτε φατσουλες. Ξέρουν αυτοί ...) Sent from γιαννιτσά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
,.,
|
|
|||
|
|||
Πασκουάλ για το θέμα
Όσο για το τι κέρδισα εγώ προσωπικά μέσα από εδώ δυστυχώς δεν μπορώ να το αποτυπώσω με λίγα λόγια ή με λίγες γραμμές................. Ότι έχω ζήσει από εδώ είναι απλώς ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!! Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα.......... Να αναφερθώ προσωπικά σε κάποιους είναι κρίμα γιατί σίγουρα κάποιον θα ξεχάσω και είναι άδικο............. Να αναφερθώ σε ανθρώπους που αφιλοκερδώς πρόσφεραν αμέτρητες γνώσεις και ώρες για να με βοηθήσουν σε διάφορες καταστάσεις; Να αναφερθώ σε ανθρώπους που με στηρίξανε σε κάποιες δυσκολίες που είχα να αντιμετωπίσω; Να αναφερθώ σε ανθρώπους που με φιλοξένησαν με απίστευτη ζεστασιά; Να αναφερθώ σε ανθρώπους που μου χαρίσανε πράγματα χωρίς να θέλουν να φαίνονται πουθενά; Ειλικρινά δεν ξέρω τι να γράψω....................... επαναλαμβάνω είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτό που έχω συναντήσει εδώ μέσα και αισθάνομαι τουλάχιστον τυχερός που ανήκω σε αυτήν την οικογένεια............. Φιλαράκια μου καλά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από βάθη καρδίας |
|
|||
|
|||
Σίγουρα αυτο που έχεις κερδίσει ειναι ανθρώπους και αγάπη και για αυτα θα λογοδοτησεις αφού δεν έχεις παραστατικά
|
|
|||
|
|||
Εγώ προσωπικά από εδώ μέσα κέρδισα:
Δέκα κιλά. Όποιος γνωρίζει την παρέα των Σερραίων καταλαβαίνει εύκολα το γιατί. Χοληστερίνη τουλάχιστον 20 μονάδες. Τριγλυκερίδια……. καλά αφήστε Ούτε θυμάμαι πόσα βράδια μέσα στην υγρασία πάνω στα βουνά με κάτι θεόρατα δέντρα να κρύβουν τον ήλιο. Ακόμη περισσότερες μέρες και νύκτες άλλοτε να σε καίει ο ήλιος άλλοτε να σε μαστιγώνει η βροχή και άλλοτε να παλεύουμε με το μανιασμένο αέρα γιατί δεν βάζετε κ@λο κάτω και όλο και κάποια βόλτα κανονίζετε. Ε…….. δεν είναι πια κατάσταση αυτή παλιομηχανάκιδες. |
|
|