|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 27 πανσέληνοι στην Ανατολή - Παρουσίαση !
Έχουμε εξασφαλίσει ήδη 15%, αλλά περιμένουμε απάντηση, για κάτι αρκετά καλύτερο ...
|
|||
|
|||
Ενα αντίτυπο για εμένα παρακαλώ.
Να διαβάσουμε πάλι τον Λιάκο και να ταυτιστούμε με μερικά όμορφα όνειρα |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Χάρη, μην δηλώνετε εδώ συμμετοχή ... Θα γίνει νέο θέμα "ομαδικής", μόλις "κλειδωθεί" η τιμή ...
|
|||
|
|||
Τι να πω τώρα εγώ που τα διάβασα όλα αυτά; Σας ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια που μου δίνετε! Καλά, Δημήτρη, η παρουσίαση που έφτιαξες σ' αυτό το thread φαίνεται ότι είναι φτιαγμένη με πολύ μεράκι! Δεν είχα δει φωτογραφίες από την εκδήλωση. Ωραίες!
Σας ευχαριστώ πολύ που με τιμήσατε και εσείς που ήρθατε και εσείς που δε μπορέσατε, αλλά θα θέλατε πολύ να έρθετε. Μη στεναχωριέστε, θα ακολουθήσουν μπόλικες παρουσιάσεις σε πολλές πόλεις ανά τη χώρα! Καλό μας καλοκαίρι! Ηλίας Βροχίδης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ηλία, καταρχήν συγχαρητήρια !!!!! Εμείς ευχαριστούμε που έχουμε έναν Έλληνα να μας δείχνει την ευχάριστη πλευρά της ζωής και κυρίως ότι όλα γίνονται αν έχεις θέληση και μεράκι όπως εσύ !! Ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει ο Ελληνισμός !! Από Πάτρα θα έρθεις καθόλου ??? Έχει πολύ λαό εδώ, fan του δικυκλισμού ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελικά οι ευχές σας, αλλά και η ένθερμή σας υποστήριξη, έπιασαν τόπο: το βιβλίο εξαντλήθηκε ήδη!!! Μέσα σε δύο εβδομάδες κυκλοφορίας του, πουλήθηκαν 1.000 αντίτυπα! Τρομερό ρεκόρ! Δεν πίστευαν στα μάτια τους στις Εκδόσεις Όραμα! Τώρα ήδη τυπώνεται η δεύτερη χιλιάδα κι έτσι μη στεναχωριέστε, κανείς δε θα μείνει χωρίς τις "27 πανσέληνους στην Ανατολή". Να 'στε καλά, σας ευχαριστώ! Ηλίας Βροχίδης |
|
|||
|
|||
:sm5::sm4::sm5::sm4::sm5::sm4::sm5::sm5::sm4:
και ΦΥΣΙΚΑ θέλω το βιβλίο και αν είναι να το παζαρευεται πολύ ακόμα θα πάω να το πάρω (τι να κάνω είμαι λιγόψυχος ) Ηλια τα μπράβο στα είπαν και άλλοι εγώ απλώς σε ΖΗΛΕΥΩ!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Η παραγγελία έγινε ... εδώ ρε γκρινιάρη, και αύριο πρωί πρωί, παραλαμβάνονται ... Δήλωσε το ενδιαφέρον σου στην ομαδική, για να μπεις στην λίστα ... .
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Για να γνωρίσουμε τον Ντινόπουλο που πηγαίνουμε?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"27 πανσέληνοι στην Ανατολή" (14 Μαΐου) Ηλίας Βροχίδης | nikos-x | Βιβλίο | 13 | 30-04-2011 19:33 |
Οι Ελληνικές πόλεις της κεντρικής Ασίας και ο Ελληνισμός στην Ανατολή | ckalfas | Πολιτισμός | 3 | 17-03-2011 12:48 |
Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ερσης Σωτηροπούλου στην Πάτρα | skippybi | Βιβλίο | 4 | 18-03-2010 11:24 |
Παρουσίαση της επαναστατικής Ducati GP9 | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 5 | 16-01-2009 00:48 |