|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δίσκος συμπλέκτη...πάάάάάάάάέι
Απόσπασμα:
καλησπερα, αν θελεις περνα μια βολτα απο Βουλιαγμενης 67, δεν ειναι εξουσιοδοτημενο συνεργειο, αλλα φτιαχνει χρονια BMW και αν κρινω απο το δικο μου τα φτιαχνει πολυ καλα και σε λογικες τιμες. δε χανεις τιποτα να ρωτησεις. |
|
|||
|
|||
ωραίο θέμα παιδιά . ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες !
|
|
|||
|
|||
Δες κι εδώ αν θές!
http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=3852&language=gr Πιό οικονομικό από το διαστημικό της ΝΑΣΑ και έρχεται σε μια εβδομάδα !! Αν μπορείς φίλε όταν με το καλό ξεμπλέξεις, πες μας τι έκανες τελικά και πόσο κόστισε να ..προετοιμαζόμαστε! Νότης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο,.....κεραμικοσ δεν ειναι λιγο πιο....αποτομοσ στην λειτουργια του?συμφωνω οτι αντεχει πολλα χιλιομετρα παραπανω,,,,αλλα, αξιζει την τραχεια λειτουργια που εχει?συγχωρεστε με αν κανω λαθος.... |
|
|||
|
|||
Συμφωνω με τον φιλο πολυ καλος μαστορας και λογικες τιμες.........δοκιμασε μια επισκεψη .........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντεχει οντως πολλα μα πολλα περισσοτερα χλμ απο τον απλο, μα εγω προσωπικα δεν θα βαλω ποτε κεραμικο, και ο λογος; Αυτη η αποτομη επιταχυνση της μηχανης καθε φορα και συνεχεια, μεταφερετε με την σειρα της σε ολα τα μηχανικα μερη της μοτοσυκλετας καθε φορα και συνεχεια (απο τους δισκους και προς τα πισω, δηλαδη το κιβ. ταχυτητων, το πολυσφηνο, τον αξονα μεταδοσης, το αλλο πολυσφηνο, στο γραναζι πηνιο, στην κορωνα, σε ολα τα ρουλεμαν ανεξαιρετως, κτλ κτλ, μεχρι φυσικα την ζαντα και το λαστιχο, οπου και "βγαινει" στον δρομο). Αυτο, μακροπροθεσμα παντα, ειναι μεγαλη καταπονηση για τα μηχανικα μερη και ολες αυτες οι συνεχομενες (αποτομες) στρεπτικες και καμπτικες δυναμεις σημαινουν ενα πραγμα: Αυξημενες φθορες και μικροτερη διαρκεια ζωης των μηχανικων μερων!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Σωστόοοοος !!!!!
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν τον κεραμικό τον απέκλεισα και όχι μονο λόγο κόστους . Υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που πρέπει να λάβουμε υπ΄οψιν.Πολυ ωραία τα ειπατε πιο πανω (σε ότι αφορά την καταπόνηση) και την ίδια άποψη έχει και ένας μαστορας τον οποιον εγώ καλώς η κακώς εμπιστευομαι . Ο δίσκος μαζι με το χτένι απο αγγλία κοστίζει 83 λίρες που νομίζω οτι ειναι περίπου 120 ευρώ συν έξοδα αποστολής συν το ότι δεν ξέρω πότε θα έρθουν ίσον με τοποθέτηση μαμα περι τα 200 γιουρόπουλα και το κεφάλι ήσυχο .σούμα νομιζω οτι είναι κοντα στο 500ρικοΤο ραντεβού κλείστηκε για 03/11 . Το προσωπικο μου συμπέρασμα είναι ότι αφού δεν κάνω αγωνιστική χρήση στο μηχανάκι ο κεραμικός δίσκος είναι υπερβολή η οποία μακροπρόθεσμα ίσως να επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα. ευχαριστώ όλους για τις συμβουλες
|
|
|||
|
|||
υπάρχει πάντα η επιλογή του ενισχυμένου Lucas από τον νταρνταγιάννο
δεν θα σου ρθει φθηνότερα απ έξω, ο ενισχυμένος, ο γιάννος ξηγιέται φυστικί τον έβαλα προ 20kkm και είναι άψογος, δαγκώνει καλά, έχεις δυνατότητα αργής επιτάχυνσης, το θέμα δίσκου το ξεχνάς για αρκετό καιρό, βρες ένα καλό μάστορα να στον αλλάξει και όχι τα φώτα σου! by the way, πές του να τσεκάρει την βαλβίδα της νεκράς, γιατί κοστίζει ελάχιστα και εκνευρίζει απίστευτα σαν ρίχνει πράσινα σε όλες τις ταχύτητες μην αποκλείεις τη λύση του σώτου αβλεπί, ψάξε το αν θες να συζήσεις για πολύ μετα του θηρίου σου, εκτός αν δεν έχεις χρονο, διάθεση, διάθεση για μάθηση, αν δεν είσαι για πολλά πολλά ή αν καίγεσαι 50Kkm δεν είναι πολλά για να αλλάξεις δίσκο, εγώ περίμενα οτι θα άντεχαν περισσότερο, αλλά είχα ξεχάσει οτι στη λάσπη και στο χώμα, ο δίσκος τρώγεται για πλάκα, εξού και η αναγκαιότητα κατασκευής δίσκων με κεραμικό υλικό θα σου πρότεινα τον ενισχυμένο της λούκας, στα 160κάτιευρώ, έναντι του απλού λούκας με τα 80κάτιευρώ, συχώρα μου πιθανή απόκλιση στις τιμές, άξιζε τον κόπο στην περίπτωσή μου και κάτι τελευταίο, υπάρχουν χεράδες που αλλάζουν δίσκο στις 150Kkm και άλλοι στις 10kkm, δεν είναι μόνο αναλώσιμο, αλλά και ένδειξη χρήσης της μηχανής Last edited by kostas-patra; 22-10-2009 at 19:21. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή δίσκου συμπλέκτη... | epimelitisf | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 30-09-2009 12:10 |
ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ του συμπλέκτη. | mentorasou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 22-08-2009 15:48 |