|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: αυτο το gs το εχετε δει?????
Λεοντόκαρδε, εσύ δεν είσαι αυτός? διότι δεν σε έχω γνωρίσει από κοντά!
|
|
|||
|
|||
Eτοιμος για το LOVE PARADE ειναι!!!!!
|
|
|||
|
|||
Ωραίο φαίνεται, πολύ photoshoπιά βρε παιδί μου όμως...
|
|
|||
|
|||
μακαρι οι γερμαναραδες να κατασκευαζαν ενα τετοιο μηχανημα,θα το τιμουσα ασυζητητη...
|
|
|||
|
|||
ενα καμαρι τι να σου πω...το ξεφτιλησε το μηχανημα...κοιτα μια σελα,ενα χρωμαλεβεντη μου
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΤΕλικά φαίνεται ότι κάποιοι βγάζουν καλύτερα σχέδια από τους σχεδιαστές της εταιρείας.
|
|
|||
|
|||
Είναι πραγματικότητα;;;
|
|
|||
|
|||
Τον τύπο τον ξέρω, λέγεται Ray Savant και το μηχανάκι είναι στην Νέα Υόρκη.... Την έχει ακούσει στερεοφωνικά!
Μιλάμε έχει ρίξει χοντρά λεφτά στο Adv! τα γκρίπ μόνο τα έχει κάνει ειδική παραγγελία σε παραδοσιακό κατασκευαστή σπαθιών στην Ιαπωνία... Τι νατο κάνεις όμως άμα είναι να σου βγεί έτσι... Λεπτομέρειες της μηχανής εδώ: Bike |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Simona Halep: Θυσιάζει το στήθος της για το τέννις | skippybi | Κόσμος | 29 | 23-01-2011 21:15 |
Το 2036 και οχι το 2012 το τελος του κοσμου!!! | georgekostas | Διάφορα | 6 | 15-01-2010 16:02 |
Έβαλαν το νεκρό μωρό τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 7 | 17-12-2009 07:47 |
Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη | arisxios | Κράνη | 7 | 16-06-2009 15:08 |
εχετε τιποτα που δεν χρησιμοποιειτε;; | Alext | Ανέκδοτα | 10 | 19-05-2009 16:34 |