|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε..
Να τα λέμε ΌΛΑ λοιπόν.....ΔΕΝ φταίνε κάποιοι συγκεκριμένα,αλλα ΟλΟΙ εμείς,στο ποσοστό που μας αναλογει και κύριοι υπεύθυνοι είναι οι προδότες πολιτικοί μας,που αντί να φτιάξουν όλα τα θέματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα,αυτοί κοιταξαν πως θα παραδώσουν την χώρα στους ευρωπαίους...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΟΚ!!!
Αλλά ΔΕΝ μπορούμε να μπαίνουμε ΟΛΟΙ σε αυτόν τον κουβά... ΕΓΩ δε γουστάρω να μπω... γιατί ΔΕΝ έφαγα... και δε γουστάρω να μου το προσάπτουν !!! Γιατί αν είχα "φάει"... δε θα "χάριζα" πριν από 2 μήνες το αυτοκίνητό μου... Δόξα το Θεό υπάρχουν λαμόγια και εντός... και εκτός... που φάγανε κι ακομα τρώνε ... και θα τρώνε για πάντα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μα δεν είναι προσωπικό το θέμα μας.....το ίδιο θα σου πει και ένας υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ |
|
|||
|
|||
Στο Κοιμητηριο σήμερα κηδευτηκε ένα παλληκαρακι 24 ετών.....
Πως μπορείς να μην είσαι μεγαλοψυχος μετά;;;; Μαμησε τα Χρήστο....όλα μάταια είναι και εμείς προσπαθούμε να την ΠΟΎΜΕ,ο ένας στον άλλον... Χαλαρωστε λοιπόν και απολαυστε..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είχαμε οικογενειακό φίλο Τελωνειακό... ο οποίος δε φαντάζεσαι τι RayBan έχει πουλήσει... Αυτός καλέ μου φίλε Κώστα... δεν μπορεί να μου πει τίποτα... και δεν έχει και μούτρα να εμφανιστεί τώρα... Εχω και μια δασκάλα οικογενειακή φίλη... η οποία επί ΠΑΣΟΚ είναι δασκάλα... και επί ΝΔ... ιδιαιτέρα γνωστού πρωτοκλασσάτου Υπουργού... (αποσπασμένη βέβαια για να κρατάει τη θέση)... Ούτε αυτή μπορεί να μου πει τίποτα... Και πολλά πολλά πολλά άλλα.... Ομοίως κι εσύ θα 'χεις κάποιο φίλο Παντελή... κ.ο.κ. η λίστα είναι ατελείωτη !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στου Παπάγου μπαίνοντας αριστερα πάνω... 5ος διάδρομος δεξιά... στο βάθος... είναι η Βίκυ 13 ετών και ο Δημήτρης 43 ετών... Θα τα πούμε άλλη ώρα...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε...
μετα απο αυτες τις τρεις σελιδες γιατι τα βαζουμε μονον με του πολιτικους?
Ο Χρηστος (CΚΚ) μιλησε για φταιξιμο του καπετανιου σε ενα καικι....εδω δεν εχουμε καικι αλλα πλοιο ολοκληρο...υπερωκεανιο......και σε τετοια μεγεθη πλοια δεν ξερει η πλωρη τι κανει η πρυμνη. Θα θυμαστε ισως την περιπτωση του κρουαζιεροπλοιου με ονομα pacific princess (σε αυτο γυριστηκε το πλοιο της αγαπης) που πιαστηκε στον Πειραια με μερικα κιλα ηρωινης. Οι ενοχοι βρεθηκαν και ηταν μελη πληρωματος, τα οποια πιαστηκαν αλλα μαζι με αυτα πιαστηκε και ο καπετανιος του πλοιου, φιλος οικογενειαρχης 60 χρονων εγγλεζος. Τον ηξερα πανω απο 20 χρονια και στο κρατητηριο που πηγαινα και τον εβλεπα ηξερα οτι δενε ιχε καμια αναμιξη. Πως να ελεγξεις ενα πλοιο 230 μετρων με 650 ατομα πληρωμα και χιλιαδες κρυψωνες? Ο νομος ομως λεει οτι για τα παντα φταιει ο καπετανιος....ναι με το γραμα του νομου αλλα οχι με το γραμμα της λογικης. Πηγε ποτε κανεις σας να καταγγειλει τον τελωνειακο για φακελακι? οχι, ουτε κιε γω. Γιατι? διοτι ετσι ολοι καναμε την δουλεια μας. Ποια ομως ηταν η υποχρεωση μας? να τον καταγγειλουμε....δεν το καναμε..... Αντιθετως, χρεωναμε τις εταιρειες του εξωτερικου 10 φραγκα παραπανω για να βγαινει το ''κρασακι''....αν ομως ολοι μηδενος εξαιρουμενου καταγγελαμε δεν θα συζητουσαμε εδω. το ιδιο στις πολεοδομιες το ιδιο στις Περιφερειες για τις επιδοτησεις, το ιδιο στην αναδοχη δημοσιων εργων ανεβαζοντας το κοστος τους κανοντας πλουσιους καποιους και φτωχους τους υπολοιπους (εμας), το ιδιο παντου.... Μονον το Κρατος φταιει ¨η ολοι μαζι? Αν δεν πας να καταγγειλεις το κλεφτη που μπηκε στο σπιτι σου ειτε τον ειδες ειτε οχι αν πιαστει πως θα καταδικαστει χωρις καταγγελια? Για ολους τους Ελληνες μονον το κρατος φταιει για μενα οχι........ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε...
ρε παιδιά τι ανοίξατε τώρα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 17:55 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Έρευνες: “Γεννηθήκαμε για να πιστεύουμε στον Θεό” | skippybi | Κόσμος | 1 | 16-09-2009 01:23 |
Ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ενώ περιμένουμε ασθενοφόρο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Γενικά - Αναβάτης | 11 | 16-04-2009 13:34 |