GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-10-2011, 21:53
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα πραγματικά πιστεύεις ότι οι συζητήσεις μας ,έχουν σαν αποτέλεσμα δολοφονικές επιθέσεις ,σε πρώην ή νην βουλευτές και υπουργούς;;;;
Αλήθεια το πιστεύεις;;;;;
Ρε συ Κώστα, νομίζεις πως όλοι έχουν την δική σου αντίληψη;;; Όταν ακούς για προδότες και εγκληματίες από την μια και από την άλλη, αυτοί που δεν παίρνουν τα όπλα είναι κότες λειράτες, νομίζεις πως δεν υπάρχουν ηλίθιοι που ψάχνουν να βρουν νόημα στην ύπαρξή τους;;; Τα "παιδιά" που τα σπάνε, νομίζεις διαφέρουν πολύ από αυτούς τους τύπους;;; Αν τους γνωρίσεις και μιλήσεις λίγο μαζί τους καταλαβαίνεις αμέσως το ρηχό και επικίνδυνο του μυαλού τους. Σαν τους χούλιγκαν ένα πράμα... Θυμάσαι τον Καζάκο στα καμίνια;;; και πόσους άλλους. Τον παλαβό στο Όσλο;;;
Μην κοροϊδευόμαστε όμως, καταλαβαίνετε τι λέει ο GeorgeP και τάχα μου τάχα μου σας φταίει η νύφη κι όχι η πεθερά!!!!
Δεν είναι 5000 "απέναντι" φίλε μου. Είσαστε σίγουρα καμμιά 20αριά από δώθε... για τους άλλους θα δούμε σε λίγο καιρό που θα πάρουν τα πράματα τον δρόμο τους!!!!
Αλλά Γιώργο, ΕΠΙΜΕΝΩ... αλλού είναι το γλέντι!!!!!! Χάνεις σου λέω!!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 22:28
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
περιμενε ερχονται οι.....σωτηρες στις επομενες εκλογες......

Και μιας και λες ''προδοτες'' για πες μας ποιο νομο καταπατησαν και ποιο αρθρο του Συνταγματος παρεβιασαν για να χαρακτηριστουν ως τετοιοι? Ξερεις να μας πεις ¨η αναμασας τα blogs, το κοντρα τσανελ και την αυριανη?
Δεν αναμασώ κανένα blog.Παρακολουθώ την επικαιρότητα πριν βγουν τα blogs.
Αυτό που καταπάτησαν είναι ο ορκος του για πίστη στην πατρίδα και το σύνταγμα.Δεν νομίζω ότι το σύνταγμα λέει ότι σε περίπτωση πτώχευσης για να σώσουμε το τομάρι μας πουλάμε την χώρα.Εκτός αν ο χώρος που βρίσκεσαι πιστεύει ότι αυτό πρέπει να γίνει για να ξεχρεώσουμε.
Το πρώτο που θα έπρεπε να κάνουν οι κυβερνώντες ήταν να πιάσουν τους κλέφτες της ελληνικής περιουσίας και να τους βάλουν μέσα.Αλλά τι να πιάσουν τους εαυτούς τους ή τους πατεράδες τους.?
Η δικαιοσύνη είναι μία.Οσοι έκλεψαν και έφαγαν να μπουν μέσα.Και ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί.
ΚΑι ως προς τις βιαιοπραγίες ναι είμαι υπέρ όταν δεν αποδίδεται δικαιοσύνη και δεν είμαι οπλαρχηγός των ΒΠ αλλά πολίτης που ζητάω δικαιοσύνη
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 22:46
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geolag Εμφάνιση μηνυμάτων
.............................................................Αυτό που καταπάτησαν είναι ο ορκος του για πίστη στην πατρίδα και το σύνταγμα.Δεν νομίζω ότι το σύνταγμα λέει ότι σε περίπτωση πτώχευσης για να σώσουμε το τομάρι μας πουλάμε την χώρα.
Δεν το εχεις διαβασει το Συνταγμα, σου συνιστω να το κανεις ειδικα στα αρθρα περι ''δημοσιου συμφεροντος''.

Αλλα πρωτα να μου πεις τι πωλειται απο αυτην την χωρα και γιατι!

Απόσπασμα:
ΚΑι ως προς τις βιαιοπραγίες ναι είμαι υπέρ όταν δεν αποδίδεται δικαιοσύνη και δεν είμαι οπλαρχηγός των ΒΠ αλλά πολίτης που ζητάω δικαιοσύνη
Ειδες που ισως να εχω δικιο για το ποιος επιτεθηκε στην συζυγο πρωην βουλευτη?
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 23:05
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ELLINIKO

[QUOTE=GeorgeP;501696][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]Δεν το εχεις διαβασει το Συνταγμα, σου συνιστω να το κανεις ειδικα στα αρθρα ...........
Πρώτα απ'ολα έχει πουληθεί η υπερηφάνεια αυτού του λαού και στη συνέχεια η διακυβέρνηση της χώρας στους ευρωπαίους εταίρους μας οι οποίοι τόσα χρόνια έδιναν τα χρήματα τους για να περνάνε καλά οι πολιτικοί μας και οι παρατρεχάμενοι τους (κολλητοί επιχειρηματίες που τους έβγαζαν στις κυβερνήσεις)και τώρα αφού τόκισαν τα λεφτά τους ζητάνε τα ανταλλάγματα.
Διότι τόσα χρόνια που έδιναν Ο ΑΝτρέας και οι κληρονόμοι του λεφτά εξαγοράζοντας τη σιωπή μας που τα έβρισκαν?Από την ανάπτυξη της χώρας ,από τις εξαγωγές μας από που.Οι ξένοι έπαιξαν καλά το παιχνίδι τους και τώρα μας κυβερνάνε με τον χειρότερο τρόπο.

Ως προς το 2ο σκέλος της ερώτησης σου θα σου πω ότι τόσο καιρό σε αυτό το φόρουμ και τόσοι καφέδες που ήπιες μαζί μας αν σου έδωσαν την εντύπωση ότι οι περισσότεροι είμαστε σαν τον δολοφόνο του Βόλου τότε πρέπει να αναθεωρήσεις που γράφεις και σε ποιούς τα γράφεις.
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 23:30
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Είναι άδικο το καλύτερο μοτοσυκλετιστικό φόρουμ να το χαρακτηρίζουν δύο τρείς (οι οποίοι έχουν συμμαχήσει μεταξύ τους ) που μόνιμα είναι πρωταγωνιστές σε τσακωμούς προσβολές και ειρωνείες σε όποιον έχει διαφορετική άποψη.....κρίμα κρίμα κρίμα.Τι ασυλία είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω.
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 23:45
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αυτό περιμένουμε.Οσο για τα σπίτια μας με την οικονομική άνεση μην ανησυχείς ξέρουν που θα μπουν.Εκει που πρέπει θα μπουν
Επιτέλους τα ΚΑΛΑ ΝΕΑ Χρήστο συνεχίζονται και εγώ δεν ξέρω σε ποιο νούμερο θα φτάσουν
Δεν είναι καλά νέα αυτά. Θα ήταν αν είχαν κτυπήσει την νυν και όχι την πρώην. Πολλά άλλα μέλη το σχολίασαν αυτό και βλέπω να συνεχίζει να περνάει, επίτηδες, ως νυν. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό αντιληπτό. Επίσης κάποιοι άλλοι σχολίασαν ότι κτύπησαν και τον πρώτο ξένο ξάδελφο του περιπτερά στα Άνω Αλώνια Μεσομαγουλίτσας… υπονοώντας βέβαια το ασύνδετο της περίπτωσης.

Το έλεγα και στο παρελθόν, το έλεγα και σήμερα σε κάτι φιλαράκια στο Σύνταγμα. Πρώτα από όλα, σιγά – σιγά να βάλουμε ένα πρόγραμμα επισκέψεων στο συγκεκριμένο πόστο.

Και δεύτερο και σοβαρότερο, το forum μας, με 5,000+ μέλη, είναι μια μικρή κοινωνία. Διαβάζοντας το thread, δεν σας κρύβω ότι ένοιωσα λίγο άσχημα. Νόμιζα ότι ήμουνα σχεδόν μόνος μου. Και δεν σας κρύβω ότι δεν είναι και λίγο να πηγαίνεις κόντρα για τα πιστεύω σου, σε τόσο πολύ κόσμο. Έτσι νόμιζα. Έτσι όμως συνέχιζα, από λόγους αυτοσεβασμού.

Ώσπου διάβασα όλο το thread.

Και σας ευχαριστώ, για την ιδεολογική παρέα. Διότι όσο 'χαζοί' και να νομίζουν ότι είμαστε, ο λαός ξυπνάει κάποια στιγμή.

Και σιγά μην κωλύσω να υποστηρίζω ότι υποστηρίζω, επειδή κάποιοι… υπονοούν να με… απειλήσουν με νομικά τερτίπια.

Φεύγοντας σήμερα από την παρέα, στην διασταύρωση Σταδίου και Αμερικής, κοντά στην Τράπεζα της Ελλάδος, είδα τον παλιό υπουργό των Οικονομικών, πεζό με συνοδεία. Σταματημένος στο φανάρι με την χοντρή, είχα όλον τον χρόνο να μιλήσω κανονικά και να ‘φτύσω’ αυτά που του είπα.

Κούνησε το κεφάλι του και με αγνόησε.

Ερχόμαστε αλήτες. Ερχόμαστε.
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 23:49
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι ασυλία είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω.

Φίλε Διονύση,

την ίδια ασυλία, απολαμβάνουν ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ μας ...

Δεν γίνεται καμία εξαίρεση ...

Όσο για τις απόψεις ... όλοι κρίνουν ΚΑΙ κρίνονται ...

.
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 23:50
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

.
στη δευτερα παρουσια...
Reply With Quote
Παλιό 26-10-2011, 00:01
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

.

Μη κρίνετε η να μη κριθείτε.
Πάν –Κάλος……………………
Reply With Quote
Παλιό 26-10-2011, 00:02
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα: