GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-10-2011, 17:02
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Συμφωνία για"κούρεμα" του Ελληνικού χρέους στο 50%

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
αν εξακολουθουσα να εκανα τα ιδια λαθη θα ημουν ηλιθιος αλλα σαν μεγαλο παιδι εμαθα πια, αν θελεις σου λεω τον τροπο.
Θυμασαι ποσο ηταν το χρηματιστηριο προχθες? στον πατο!!!!
Οι τραπεζες στον απόπατο.....αν τοτε δεν ακουγες τις κασσανδρες που μιλουσαν για πτωχευση κι εμπαινες με 10,000 στην ΕΤΕ με τιμη 1,54 ητοι 6500 κομματια σημερα στις 11:00 θα ειχες 13650 στην τραπεζα οχι σε χαρτια...τοσο απλα!!!!!

Οσο για την ψηφο εχω απαντησει δυο φορες, οποταν αλλαξε καραμελα αυτη παλιωσε!

μου θυμιζεις και κατι αλλους τζογαδορους.......που μιλανε μονο οταν κερδιζουν,αλλα οταν χανουν εξαφανιζονται
προτιμω να βλεπω τους κοπους μου δουλευοντας και οχι τζογαροντας.....οποτε μην μαρτυρας τα μυστικα σου
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 17:06
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Και ο πιο ηλίθιος πασόκος θα πρέπει να κατάλαβε τώρα ότι οι μαλ@κες με το κούρεμα φτάσανε το χρέος εκεί που ήταν το 2009, είμαστε επίσημα χρεοκοπημένοι, με συμβόλαιο ανήκουμε στη Δύση πλέον, καταστράφηκε κόσμος και δυο χρόνια τώρα όχι μόνο βελτίωση δεν είδαμε, αλλά μειώθηκε δραματικά το επίπεδο διαβίωσης, η ψυχολογία καταβαραθρώθηκε και οι Γερμανοί μπόρεσαν επιτέλους μετά από 71 χρόνια να ξαναπατήσουν την μπότα τους εδώ, μαθημένοι από το πάθημά τους, χωρίς να τους ανοίξει μύτη.

Μην ξεχνάτε στο σχολείο μετά το κούρεμα, πέφταν οι καρπαζιές.

Καμάρια μου, να σας χαιρόμαστε!!!

Top 20 Pasok Voters Countdown (old version) - YouTube
Να διορθώσω το λάθος μου:Το 2021 είναι ο στόχος να φτάσουμε στα επίπεδα του 2009 πάλι, εφόσον όλα "πάνε καλά".
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 17:09
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Και ο πιο ηλίθιος πασόκος θα πρέπει να κατάλαβε τώρα ότι οι μαλ@κες με το κούρεμα φτάσανε το χρέος εκεί που ήταν το 2009, είμαστε επίσημα χρεωκοπημένοι, με συμβόλαιο ανήκουμε στη Δύση πλέον, καταστράφηκε κόσμος και δυο χρόνια τώρα όχι μόνο βελτίωση δεν είδαμε, αλλά μειώθηκε δραματικά το επίπεδο διαβίωσης, η ψυχολογία καταβαραθρώθηκε και οι Γερμανοί μπόρεσαν επιτέλους μετά από 71 χρόνια να ξαναπατήσουν την μπότα τους εδώ, μαθημένοι από το πάθημά τους, χωρίς να τους ανοίξει μύτη.

Μην ξεχνάτε στο σχολείο μετά το κούρεμα, πέφταν οι καρπαζιές.

Καμάρια μου, να σας χαιρόμαστε!!!

Top 20 Pasok Voters Countdown (old version) - YouTube
Και ο πιο ηλιθιος ανθρωπος καταλαβαινει οτι ναι μεν φτασανε το χρεος εκει που ηταν το 2009 οπου τοσο το παρελαβαν απο την ΝΔ και μαλιστα για δευτερη φορα σε 15 χρονια αλλα, ΤΩΡΑ εχει και μικροτερο επιτοκιο απο τοτε και επιπλεον χρηματα (130δις) βαθους 40ετιας με μικροτερο επιτοκιο του 3,5% που υπεγραφη στο 1ο μνημονιο και το οποιο μειωμενο επιτοκιο θα εφαρμοσθει ΚΑΙ στα δανεια της τροικας που παιρνουμε σε δοσεις μεχρι σημερα!!!!!!!

Τελικα ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι οι ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ της Αντιπολιτευσης αξιωματικης και μη?
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 17:12
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
μου θυμιζεις και κατι αλλους τζογαδορους.......που μιλανε μονο οταν κερδιζουν,αλλα οταν χανουν εξαφανιζονται

προτιμω να βλεπω τους κοπους μου δουλευοντας και οχι τζογαροντας.....οποτε μην μαρτυρας τα μυστικα σου
χα εδω γελανε.........
Οταν τζογαρεις θα πρέπει να μαθαινεις απο τα λαθη σου, εγω εμαθα το μαθημα μου του 1999......τοτε εχασα αλλα εδω και μια 5ετια τα εχω παρει πισω...με σεβαστο κερδος!

Αφου σκεπτομαι να παρω το πρωτο cross tourer που θα πατησει το ποδι του στην Ελλαδα....
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 17:12
Senior Member

Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Και ο πιο ηλιθιος ανθρωπος καταλαβαινει οτι ναι μεν φτασανε το χρεος εκει που ηταν το 2009 οπου τοσο το παρελαβαν απο την ΝΔ και μαλιστα για δευτερη φορα σε 15 χρονια αλλα, ΤΩΡΑ εχει και μικροτερο επιτοκιο απο τοτε και επιπλεον χρηματα (130δις) βαθους 40ετιας με μικροτερο επιτοκιο του 3,5% που υπεγραφη στο 1ο μνημονιο και το οποιο μειωμενο επιτοκιο θα εφαρμοσθει ΚΑΙ στα δανεια της τροικας που παιρνουμε σε δοσεις μεχρι σημερα!!!!!!!

Τελικα ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι οι ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ της Αντιπολιτευσης αξιωματικης και μη?
Για ηλίθιους πασόκους μίλησα, δεν απευθυνόμουν σε σένα, μην το παίρνεις προσωπικά. Με δήλωσή σου, ούτε το ένα είσαι ούτε το άλλο. Απορώ γιατί τους υπερασπίζεσαι...
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 17:14
Senior Member

Αν δε βαριέστε (εγώ βαρέθηκα να πω την αλήθεια!) διαβάστε εδώ 8 συνεντεύξεις του ηλίθιου που λέει πόσο καταστροφικό θα ήταν το κούρεμα για την Ελλάδα...

Αναξιόπιστος και ψεύτης πρωθυπουργός|parapolitika.gr
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 17:15
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
Tοτε ηταν τοτε και τωρα ειναι τωρα........,
Δεν ειναι πολιτικη τοποθετηση αυτο το παραπανω αλλα η αληθεια. τοτε ηταν η Ελλαδα μονη της στο ματι του κυκλωνα τωρα μπηκε και η Ιταλια και η Ισπανια επισημως. Τα σπρεντ τους ανεβηκαν στο 6,5%....αρα ολη η ευρωζωνη ειναι σε κινδυνο.....χρεωκοπιας λογω απαξιωσης του ευρο απο τις διεθνεις αγορες.
Αυτος ειναι και ο λογος που το τωρα ειναι διαφορετικο απο το τοτε..

Θυμασαι που ελεγα σε άλλο ποστ οτι ''εχει σημασια του τι λες, πως το λες και ΠΟΤΕ το λες''...
σου ευχομαι και μας ευχομαι πραγματικα να μην πρεπει να πουμε το ιδιο και στα παιδια μας...

"τοτε ηταν τοτε τωρα ειναι τωρα"...οποτε σκασε και δουλευε για 100ευρω τον μηνα και ζησε χωρις μελλον σαν δουλος των Γερμανων...και λοιπων Ευρωπαιων...πραγματικα το απευχομαι...!!!

Last edited by asotosios; 27-10-2011 at 17:17.
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 17:15
Senior Member

Απόσπασμα:
Για ηλίθιους πασόκους μίλησα, δεν απευθυνόμουν σε σένα, μην το παίρνεις προσωπικά. Με δήλωσή σου, ούτε το ένα είσαι ούτε το άλλο. Απορώ γιατί τους υπερασπίζεσαι...
Ουτε κι εγω απυεθυνομουν σε εσενα με το ''κομματαρχες της αντιπολιτευσης''....απορω γιατι το πηρες προσωπικα.....

Η παραθεση του ποστ σου ηταν η αφορμη μου.....για γενικη τοποθετηση κι οχι προσωπικη....
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 17:17
Senior Member

Απόσπασμα:
Ουτε κι εγω απυεθυνομουν σε εσενα με το ''κομματαρχες της αντιπολιτευσης''....απορω γιατι το πηρες προσωπικα.....

Η παραθεση του ποστ σου ηταν η αφορμη μου.....για γενικη τοποθετηση κι οχι προσωπικη....
Μα δεν έχω υποστηρίξει ποτέ την αντιπολίτευση, όποια και να είναι αυτή. Εσύ τσιμπάς όπου μιλάει για ηλίθιους και πασόκους.
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 17:19
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
σου ευχομαι και μας ευχομαι πραγματικα να μην πρεπει να πουμε το ιδιο και στα παιδια μας...

"τοτε ηταν τοτε τωρα ειναι τωρα"...οποτε σκασε και δουλευε για 100ευρω τον μηνα και ζησε χωρις μελλον σαν δουλος των Γερμανων...και λοιπων Ευρωπαιων...!!!
βρε μην ακους τον καθενα...δεν προκειται να γινει αυτο....εχε υπομονη....

Ο καθρεπτης μιας οικονομιας ειναι το χρηματιστηριο της, στις ευρωπαικες χωρες (το τονιζω υο ευρωπαικες εχει τεραστια σημασια)που ισχυουν τετοιοι μισθοι το χρηματιστηριο τους ειναιστον αποπατο του αποπατου! Ξερεις γιατι? διοτι εκει δεν υπαρχουν λεφτα να παιχτούν ουτε απο φυσικα προσωπα ουτε απο εταιρειες οι οποιες δεν ενδιαφερονται για κατι τετοιο!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης