|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συμφωνία για"κούρεμα" του Ελληνικού χρέους στο 50%
Απόσπασμα:
μου θυμιζεις και κατι αλλους τζογαδορους.......που μιλανε μονο οταν κερδιζουν,αλλα οταν χανουν εξαφανιζονται
προτιμω να βλεπω τους κοπους μου δουλευοντας και οχι τζογαροντας.....οποτε μην μαρτυρας τα μυστικα σου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελικα ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι οι ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ της Αντιπολιτευσης αξιωματικης και μη? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οταν τζογαρεις θα πρέπει να μαθαινεις απο τα λαθη σου, εγω εμαθα το μαθημα μου του 1999......τοτε εχασα αλλα εδω και μια 5ετια τα εχω παρει πισω...με σεβαστο κερδος! Αφου σκεπτομαι να παρω το πρωτο cross tourer που θα πατησει το ποδι του στην Ελλαδα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αν δε βαριέστε (εγώ βαρέθηκα να πω την αλήθεια!) διαβάστε εδώ 8 συνεντεύξεις του ηλίθιου που λέει πόσο καταστροφικό θα ήταν το κούρεμα για την Ελλάδα...
Αναξιόπιστος και ψεύτης πρωθυπουργός|parapolitika.gr |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
"τοτε ηταν τοτε τωρα ειναι τωρα"...οποτε σκασε και δουλευε για 100ευρω τον μηνα και ζησε χωρις μελλον σαν δουλος των Γερμανων...και λοιπων Ευρωπαιων...πραγματικα το απευχομαι...!!! Last edited by asotosios; 27-10-2011 at 17:17. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η παραθεση του ποστ σου ηταν η αφορμη μου.....για γενικη τοποθετηση κι οχι προσωπικη.... |
|
|||
|
|||
Μα δεν έχω υποστηρίξει ποτέ την αντιπολίτευση, όποια και να είναι αυτή. Εσύ τσιμπάς όπου μιλάει για ηλίθιους και πασόκους.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο καθρεπτης μιας οικονομιας ειναι το χρηματιστηριο της, στις ευρωπαικες χωρες (το τονιζω υο ευρωπαικες εχει τεραστια σημασια)που ισχυουν τετοιοι μισθοι το χρηματιστηριο τους ειναιστον αποπατο του αποπατου! Ξερεις γιατι? διοτι εκει δεν υπαρχουν λεφτα να παιχτούν ουτε απο φυσικα προσωπα ουτε απο εταιρειες οι οποιες δεν ενδιαφερονται για κατι τετοιο!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνική πρωτιά για τους "alaniarides" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 12-08-2011 16:43 |
Ελληνική πρωτοβουλία για "φρένο" στα πυρηνικά της Τουρκίας | SenseiG | Ελλάδα | 4 | 22-04-2011 08:59 |
Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 13 | 21-02-2011 15:15 |
Τον "πάτησαν" με το αυτοκίνητο, γιατί μίλαγε Ελληνικά ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 108 | 26-08-2010 15:47 |
Διευκρινήσεις σε "θεματάκια" για F650GS (Twin) | antoine | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 15-04-2010 13:21 |