|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Trophy 2012
|
|
|||
|
|||
μας
|
|
|||
|
|||
Ιδέα...
Σημείο: Κεντρικη Ελλάδα 5 - 7μερες απο Βορρά Δύση Νότο και Ανατολή,,, Ομάδες:....όσες και οι μέρες!!!!! διοργάνωση διαδρομών;;;;;;....απ την εκάστοτε ομάδα!!!δλδ. η πρώτη ομάδα θα βγάλει Την διαδρομή, μέρος κατασκήνωσης, βαθμό δυσκολίας,,,,,, Οι διανυκτερεύσεις θα γίνονται σε σκηνακι, λιτά δίχως πολλα πολλα... ο καθένας κουβαλάει τα άκρως απαραίτητα.... ....η γνωστοποίηση της νέας διαδρομής θα γίνεται το πρωι,,,, με την νέα ομάδα να παίρνει την σκυτάλη και να οδηγεί....προς το άγνωστο!!! ....δεν υπάρχει πρώτος, δεύτερος , τελευταίος!!!!! όλοι μαζι, τερματιζουν, κάνουν ....adventure!!!! απαραίτητη προϋπόθεση....τα ευκολονοητα για να το δουλέψουμε λιγάκι....ακούω προτάσεις!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μέσα.....τι ωρα ραντεβού;;;;
|
|
|||
|
|||
...ψησε τους νοτιους & γω τους βόρειους....
οι κεντροοι θα ρθουν απο μόνοι τους........ μετα το Πάσχα!!!!!...κει που συναντιουντε οι μάγκες!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα σου Βασίλη. 5-7 ημέρες σε χώμα, με σκηνές, κονσέρβες, παξιμάδια, άγνωστες διαδρομές, αλήτες μηχανόβιους για παρέα... () |
|
|||
|
|||
Ψημενοι ειναι όλοι.....
|
|
|||
|
|||
Κάτσε να αλλάξω μεριά γιατι άρπαξα από την μια χα χα χα
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Καλοοοοοοοο.....
|
|
|||
|
|||
Ετσι σας θέλω παλικάρια μου,.
,. Δεν θελεται και πολλά για να ψηθήτε εεεεε;;; Εχουμε χρόνο να το δουλέψουμε ,.,. Αν το πούμε για το Πάσχα που είναι και καλός καιρός για να γίνει ,. Τα λέμε και στο καφέ |
|
|