|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χαρίζεται σχάρα ποδηλάτων (2) για αυτοκίνητο
Απόσπασμα:
Εμανα τιποτα?Δεν με θετε... |
|
|||
|
|||
εσύ αν συνεχίσεις...εκτος του οτι θα ερθεις με τον Κηδεμόνα σου....θα σου βγάλω και την σέλλα
|
|
|||
|
|||
ΤΙ!!!Κάνει ο Βασιλάκης ποδήλατο?
Μην ξεχάσεις την σέλα |
|
|||
|
|||
Είστε τρελοκομεία όλοι σας... Μπήκα ανέμελη σήμερα να δω αν έχει απαντήσει κάποιος στο μήνυμα κι εδώ γίνεται το έλα να δεις
Λοιπόν, πρώτος και καλύτερος απάντησε ο Βασίλης, οπότε, δίκαια πράγματα, η σχάρα θα είναι σύντομα δικιά του...! Χαίρομαι πάντως που υπάρχουν τόσοι ποδηλάτες στην παρέα!!! |
|
|||
|
|||
Αν θελετε του την δινω εγω.......
|
|
|||
|
|||
Για άλλη μία φορά ερχεσαι δευτερος ήδη κανονίζετε η παράδοση παραλαβη ασε που θελω να ευχαριστησω την Κατερίνα απο κοντά και όχι δια αντιπροσώπου και τί αντιπροσώπου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσο για την σελα θα την κλειδωσω.... |
|
|||
|
|||
σε τετοιες δυσκολες εποχες
τετοιες χειρονομιες αξιζουν παραπανω... μπραβο λοιπον |
|
|||
|
|||
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα για την Σχάρα παρέλαβα εχτες το βραδυ και επιστρεφοντας σπίτι την προβάρισα σε 3 ιχ!!!(μέχρι και στου γείτονα) θα ήθελα με την σειρα μου να αναφερω 2 πραγματα.... 1)Τελικά η σκάρα ειναι για 3 ποδήλατα και όχι για 2 συνεπως μας κορόιδεψε η Κατερίνα(στο κουτι που μου έδωσες είχε και το σετάκι για το τριτο ποδήλατο!!!) 2)Να την συγχαρώ για το ήθος της που ενω δέχθηκε Pm με χρηματικη προσφορα ...εκεινη με την σειρα της επέμεινε στην αρχικη της τοποθέτηση και ακολούθησε και σειρα προτεραιότητας!!!(ευτυχως που πρόλαβα) 3)Ελπίζω και εύχομαι να καταφέρεις τα Ταξίδια που Θέλεις |
|
|||
|
|||
Ωχ, τρία ποδήλατα ?????
Φέρε μου πίσω τη σχάρα τώρα !!!!! (αστειεύομαι εννοείται, αλλά βρε παιδί μου, πόσο αφηρημένη μπορεί να είμαι πια! ) Άντε Βασίλη, καλές ποδηλατάδες σου - σας εύχομαι !! |
|
|