|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 2-Africa Twin Club Β
Απίθανες εικόνες, μιας ρομαντίλας μιας αξέχατης εποχής περιπέτειας και hard core μοτοσυκλετισμού!
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί ντύνονται με ιεραποστολικά άμφια, μερικοί επώνυμοι ...international προορισμοί περιπέτειας, . . ...όταν το ΑΠΟΛΥΤΟ adventure ταξίδι , στην απόλυτη φύση, βρίσκεται το πολύ, 1-2 ώρες από το σπίτι του καθενός! Ελληνικά βουνά . . ...για ανδρίζον μοτοσυκλετιστικό φρόνημα και δύσκολα θηλυκά. Τα συγκεκριμένα βουνά είναι από τα αγαπημένα μου και οι εμπειρίες που έχω αποκομίσει βρίσκονται στα top του ταξιδιωτικού μου ρεπερτουάρ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 2-Africa Twin Club Β.Ελλαδος
Μπράβο ρε παιδιά! Ζήλεψα!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 2-Africa Twin Club Β
Χειμωνα πριν απο αρκετα χρονια μπαινουν εξι ταλαιπωροι με μηχανες στο χωριο βρεγμενοι λασπωμενοι και πεινασμενοι.
Στο καφενειο του χωριου τρεις γεροντες και ο καφετζης. Τι εχει να φαμε μαστορα ρωταει η παρεα. Να σας κανω φτωχικα καμμια τηγανια κανενα αυγο σαλατες και τυρι παλληκαρια Κερνανε οι εντουραδες μια γυρα τσιπουρα τους παππουδες που τους γνεφουν ενα ευχαριστω, Αφου φαγανε και ηπιανε ζηταν τα παλληκαρια να πληρωσουν.. Ερχεται ο καφετζης και λεει ενα χιλιαρικο ειναι παιδια . Ο αρχηγος του λεει..ενταξει χωριο ειναι και φτηνα αλλα ενα χιλαρικο εξι ατομα λιγα δεν ειναι? Στα μερη μας πληρωνεις αυτα που κερνας απαντησε ο παπας.. ...Λεοντιτο Αγραφων .Ορθιος με το μπλε πουκαμισο ο παπας του χωριου που εχει και το καφενειο.. Παντος εδαφους.. ορειβατικο καταφυγιο Οιτης Η αλπικη λιμνουλα στην Οιτη παιχνιδια του βορια και του φακου.. Το νερο στην Οιτη εχει δυναμη... τα Βαρδουσια ορη με χιονι αρχες Ιουλη Μετεριζια το βραδυ στις σκηνες το φως φτιαχνει ιστοριες... επιγειος παραδεισος τεχνητη λιμνη Μορνου στην πλατεια στους Πενταγιους προς αναζητηση δροσιας Αρτοτινα (βγες στο μπαλκονι να σε χαρω αγαπη μου) Η αναβαση στην Καλιακουδα.. Και το βραβειο που παιρνεις φτανοντας στο διασελο.. Ελληνικα Βουνα!! Last edited by paschalis; 22-03-2011 at 00:09. |
|
|||
|
|||
βαλε, βαλε γιατι οι δικες μου ειναι με απλη μηχανη με φιλμ, να κρατησω τις δικες σου
|
|
|||
|
|||
Δώσε πράμα μάστορα....
|
|
|||
|
|||
Aπιστευτα πανεμορφα ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΒΟΥΝΑ...παντα τετοια μαγκες......
|
|
|||
|
|||
Απίστευτα μέρη με πανέμορφες φωτογραφίες και πολύ αναλυτικό ποστ . Με ταξίδεψε πραγματικά . Άντε και στην επόμενή Πασχάλη . |
|
|||
|
|||
Αφού έχεις και άλλες φωτό !!! Ο κόσμος περιμένει ..... !!! Μην σταματάς !!!!
|
|
|||
|
|||
Τώρα που έβαλες αρχή ποιός σε πιάνει!!!
|
|
|||
|
|||
SUPER!! μας ξύπνησες μνημες...χωμάτινες εξορμήσεις,μυρωδιές και καλή παρέα..πάντα τέτοια!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 3 AFRICA TWIN CLUB B.ΕΛΛΑΔΟΣ | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 38 | 25-05-2012 00:23 |
Africa Twin | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 52 | 05-02-2011 09:04 |
Πως θα ήταν μια Africa Twin 1200; | S.T | Άλλες εταιρίες | 22 | 22-07-2010 08:06 |
Honda africa twin η Bmw gs650 funduro | taksidiotis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 09-04-2010 19:06 |
Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95 | frits | Ζήτηση | 19 | 24-01-2010 23:42 |