|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανάμεσα σε δυο Shoei
κανουργια κρανη τυπου xr1100 εχει βγαλει φετος η shoei ?
|
|
|||
|
|||
δηλαδή;
|
|
|||
|
|||
θελω κρανος SHOEI xr1100,
οποιος εχει να προτεινει μαγαζι που να κανει καλες τιμες σε Αθηνα-Πειραια, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ας μου στειλει π.μ. αν ειναι και δικο του το μαγαζι, ακομα καλυτερα... |
|
|||
|
|||
το xr1100 εχει pinlock ?
|
|
|||
|
|||
Και τα δυό είναι πολύ καλά.Το δεύτερο το 1100.
|
|
|||
|
|||
φίλε μου έχω ένα shoei 1100 black mat (59-60) και το δίνω λόγω λάθους στο νούμερο.
αν σε ενδιαφέρει θα τα βρούμε στην τιμή. ευχαριστώ. Πάνος Last edited by Panos Lamb; 16-07-2011 at 03:24. |
|
|||
|
|||
SHOEI xr1100 καλυτερα,ολα τα shoei εχουν κλειδωμα με διπλο δαχτυλιδι(double-d) απο οτι γνωριζω.
|
|
|||
|
|||
Παιδια, τα τυπου Racing κρανη ειναι σχεδιασμενα για τυπου Racing συνθηκες οδηγησης.
Δεν ειναι και πολυ καταλληλα για τουρινγκ. Η θεση οδηγησης ειναι διαφορετικη (πιο ορθια) με αποτελεσμα η ορατοτητα προς το ταμπλω να ειναι κακη και οι αεραγωγοι να μην αποδιδουν τα μεγιστα. Επιπλεον ΔΕΝ ειναι ησυχα σε σχεση με ενα Touring κρανος (πχ Shuberth S1). |
|
|||
|
|||
To x-spirit είναι racing κράνος, σε αντίθεση με το XR1100 που είναι sport touring. Μάλλον το 2ο σε ενδιαφέρει λόγω χρήσης. Το έχω από πέρυσι. Πολύ καλή επιλογή, κανένα παράπονο. Θα σου πρότεινα ανοικτό χρώμα (άσπρο, ασημί) το μαύρο που έχω είναι καμίνι αυτές τις μέρες Δοκίμασα για λίγο το παλιό μου άσπρο x-lite (σαφώς κατώτερο κατά τα άλλα όμως το χρώμα στο ελληνικό καλοκαίρι, δεν αστειεύεται!!!) και παρά τον υποδεέστερο εξαερισμό σε σχέση με το SΗΟΕΙ, είναι πιο δροσερό.
Κατά τα άλλα, το XR έχει κούμπωμα διπλού D, pinlock και ποικιλία χρωμάτων ζελατίνας, καθώς και αντιθαμβωτική που εμπεριέχεται στη συσκευασία. Μη "ψαρώνετε" με τις αναγραφόμενες τιμές! Από 300€ σε μονόχρωμο το βρίσκετε! Κάντε παζάρια και πηγαίνετε από τον έναν στον άλλον.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλές επιλογές (για κατόχους GS) αποτελούν τα ON-OFF κράνη πολλών εταιριών, αρκεί να πηγαίνουμε στο χωματάκι Αφαιρείται το γείσο , υπάρχει ζελατίνα κι έχουμε ένα tourιng κρανάκι και όταν πάμε χώμα βγάζουμε τη ζελατίνα και βάζουμε εντουρόμασκα και γείσο κι είμαστε χωματεροί |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκτέλεσαν δυο άνδρες επειδή έβλεπαν Μουντιάλ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 6 | 20-06-2010 21:35 |
Τελικα ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ.....ή και τα δυο???? | antonis1150GSA | Διάφορα | 13 | 11-06-2010 14:23 |
Οι δυο φιλες!!! | Kwstas_kef | Ανέκδοτα | 9 | 04-09-2009 17:09 |
δυο παλιες διαφημισεις Νova | wolferin | Αστεία Video | 5 | 25-06-2009 21:20 |
Η ιστορία δυο φίλων … | Arkas | Διάφορα | 6 | 01-02-2009 12:29 |