|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: stage
"ο έλληνας ψάχνεται να διοριστεί για 700 ευρώ."
Μα αγαπητέ είναι το τέλειο άλλοθι μετά να μην κάνει τίποτα, δεν είναι μόνο η "ασφάλεια του δημοσίου" που κυνηγάνε, αλλά και το "αραλίκι" που κατά κανόνα προσφέρει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν πριν χρόνια όταν δούλευα σε μία επιχείρηση που πουλόυσε φαχ και Η/Υ πήγα να εγκαταστήσω ένα φαξ στο γραφείο της δημοτικής επιχειρήσης του δήμου Αχαρνών, καθόντουσαν λοιπόν τρεις κοπέλες στο γραφείο παίζοντας την κλασική πασιέντζα, τους λέω λοιπόν ελάτε να σας δείξω πως θα βάζετε το χαρτί, και κάνανε τη πάπια, (Α ! θα σας πέρνουμε τηλέφωνο να έρχεστε να το αλλάζετε μου είπαν !!!) Ας καταργήσουν κάποια στιγμή την μονιμότητα (αδύνατο, γιατί θα χάσουν τα κομματικά γραφεία την πελατεία) και μετά να δεις πως πάει μπροστά αυτή η χώρα. Θα ανοίξω μία άλλη ενότητα για να καταθέσουν οι φίλοι την γνώμη τους για το μέγα θέμα (Δημόσιο στην Ελλάδα). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε μου, σε διάβασσα με προσοχή... και πολλές φορές γέλασα, με τις αλήθειες που λες. Επειδή λίγο-πολύ τα παραπάνω τα ``περνάω`` και επειδή έχω βγάλει πολλές φορές μεροκαματάκι με το τρακτεράκι μου (το οποίο και ανανέωσα), και τις ελιές, καταλαβαίνω απόλυτα τι λες. Πολύ ωραίο κείμενο. Μπράβο. |
|
|||
|
|||
Θα μπορούσα να πώ πολλά σε πολού αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω όρεξη να κάτσω να εξηγήσω σε κάποιους το θέμα των stage και το θέμα των συμβασιούχων(ανήκω σε αυτή τη κατηγορία)...όσοι είναι έξω απο το χορό δεν μπορούν να καταλάβουν!!
Μην βγεί κανένα ς να πεί τπτ που να θίγει τους κλάδους αυτόυς γτ πολλά έχουμε ακούσει το τελευταίο καιρό...είμαι 26 χρονών με 4,5 χρόνια ένσιμα στη πλάτη....με άλλα τόσα χρόνια σχεδόν ανασφάλιστη εργασία.....πτυχία πανεπιστημείου - ξένες γλώσσες-εκπληρωμένη θητεία στις ένοπλες δυνάμεις.......και μην μου λέτε εμένα για βολέματα στο δημόσιο που έχω αλλάξει 15 δουλειές...για αυτό και οι περισσότεροι νέοι απο μας πλέον ψαχνόμαστε να φύγουμε για εξωτερίκο να κυνηγήσουμε εκεί την τ΄θχη μας ....και να δούμε και στη τελική αν μας αρέσει το βόλεμα ή αν αξίζουμε κ εμείς μια τύχη στη ζωή.......καλώς η κακώς οι περισσότεροι εδω μέσα είναι άνω των 35-40 ετών....και δεν μπορούν να καταλάβουν την νέα γενιά που το 90% βγαίνει μορφωμένη και ζητάει τι?? μια δουλειά....και τι αντικρίζει??? δημόσιο 700 ευρώ ή ιδ.τομέα 800 ευρώ με εκμετάλλευση για αυτό τρελοί μου κυνηγάνε όλοι το δημόσιο.....γτ θα πάρουν τα 700 σχετικά άνετα ενώ στον ιδ.τομέα θα πάρουν αυτα με πολύ κόπο........πιστεύει κανείς ότι αν υπήρχαν δουλείες με καλά λευτά στον ιδ.τομέα θα ασχολιότανε κανένας με δημόσιο????? μην ξενάτε ότι μιλάτε για άλλες ηλικίες και άλλες γενιές ...το 70-80 και το 90 υπήρχαν άπειρες δουλειές και μπορούσες να κάνεις πράγματα κ ν βγάλεις λευτά τώρα ?????? αν υπάρχει κάποιος να μου δώσει τη μαγική φόρμουλα να μου το πεί σε πμ....μην την ακούσει και κανένας άλλο δηλαδή.....!! Αν ξέρατε τη ζητάει αυτός ο κόσμος...για ποιό λόγο το ζητάει.....τι τους είπανε ότι θα κάνουν ....τι κάνανε κτλ κτλ θα αλλάζατε γνώμη!! Αλλά το θέμα δυστυχώς σε μια απο τις χειρότερες χώρες στο κόσμο(σε ότι αφορά την αξιοκρατία-εργασία κτλ κτλ) είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΚΟ και όχι κοινωνικό......όποτε δεν ξαναμιλάω σε αυτό το πόστ και απορώ τι έχει να κάνει σε ένα φόρουμ μοτοσυκλετιστικό .....τπτ άλλο απο μένα! Italos Last edited by italos; 01-11-2009 at 01:03. |
|
|||||||
|
|||||||
[quote=Carduelis;88108]
Υπερβολές? που τις ειδες τις υπερβολές??? Πάμε λοιπόν σε ενα προς ενα των λεγομενων σου. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ακομα προυποθετει γιατρους που δεν βλεπουν τα νοσοκομεια σαν προσωπικα τους ιατρεια κανοντας απεργίες μολις αναγγελθει ο διαγωνισμος για πληρη μηχανογραφηση των φαρμακων και των προμηθειων του καθε νοσοκομειου μετατρέποντας τα σε Α.Ε. με ισολογισμο κανονικό πραγμα που τωρα δεν κανουν!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ακομα σε αυτες τις χωρες οι Ιδιωτικες εταιρείες δουλευουν σωστα και δεν μεταφερονται σε χωρες όπως η Βουλγαρια διότι υπάρχει σταθερο φορολογικο καθεστως το οποιο δεν αλλαζει αναλογως την κυβερνηση που ανεβαινει βοηθωντας τα μαλα στον μακροπροθεσμο χρηματοοικονομικο προυπολογισμό τους! Εδω τι εταιρεια να ανοιξει και τι να παραγει αφου σημερα πληρωνει Χ κι αυριο θα πληρωνει αγνωστα Χ!!!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Υπηρξα (ευτυχως εφυγα νωρίς πριν πολλα χρόνια) και ξερω!!!!!!!! Last edited by GeorgeP; 02-11-2009 at 16:35. |
|
|||
|
|||
[quote=GeorgeP;88930]
Απόσπασμα:
Τα παιδιά των stage και οι κάθε είδους συμβασιούχοι είναι εκεινα που φταίνε λιγότερο! Είναι τα τελικά θύματα μιας αλυσίδας παραλείψεων, λαθών, αγυρτίας, μικροκομματισμού, ανικανότητας και ανευθυνότητας αυτού που ονομάζουμε Ελληνικό κράτος. Δεν είναι τυχαίο που είμαστε ο μοναδικός σχεδόν λαός που μπορεί να πεθαίνουμε για την Πατρίδα μας αλλά μισούμε το Κράτος μας.. Τα τόσα πολλά χρόνια αυτής της κατάστασης έχουν αρρωστήσει όλο τον κοινωνικό ιστό: Πολιτικό σύστημα, πολίτες, θεσμούς..και δυστυχώς και τις νέες γενιές. Εγώ ξέρω πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και αν υπάρχει μια ελπίδα κάτι να αλλάξει είναι να βρεθούν άνθρωποι, ικανοί να δώσουν ξανά όραμα στις νέες γενιές για δουλειά, μόρφωση, αξιοκρατία κλπ. και αυτό προυποθέτει άλλου είδους Παιδεία από αυτή που έχουμε τώρα. Μέχρι τότε ο καθένας μας θα προσπαθεί με ατομικές πρακτικές να επιβιώσει και να την σκαπουλάρει όσο πιό ανώδυνα γίνεται.. |
|
|||
|
|||
[quote=Carduelis;89202]
Απόσπασμα:
Και μεχρι να ξαναφτιαξει (διότι καποτε ηταν πολυ καλη) η παιδεία ο καθενας θα κανει του κεφαλιου του ως λες κι εσυ!!!! |
|
|