|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πλυσιμο μοτο επιτελους!!
γεια σας παιδια.....μιας και ειμαι καινουργιος στο forum τωρα ειδα το ποστ του Βασιλη για το που να πλενουμε τις κουκλες.....
το παλικαρι ειναι ακομα εκει? να δοκιμασω να παω? ποσο κοστιζει περιπου? σας ευχαριστω.....και Βασίλη αν και δεν γνωριζόμαστε καφεδακι, αν ο φιλος μου κανει καλη δουλεια κερναω, να γνωριστουμε και ολας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σημερα εκανα το 1ο πλυσιμο της μπεμπας μου (R1200gs Special Edition) απο τον Μαρτιο που την πηρα φετος........την πηγα στον φιλο Γιαννη τον οποιο προτεινατε εδω μεσα.......
Εμεινα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ, καταρχας πολυ καλο παιδι και οντως τα προσεχει τα μοτορια αρκει να εχει χρονο και να τον αφησεις να κανει την δουλεια του οπςσ ξερει.........του εδωσα τα κλειδια πηγα για καφεδακι και οταν γυρισα μετα απο 1 ωρα να την παρω επαθα...........νομιζα ειχα παει στον Παναγιωτοπουλο οπως την 1η μερα που την αγορασα την ειχε κανει ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!!! Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα παιδιά,ξέρετε αν ο Γιάννης κλείνει ραντεβού;
|
|
|||
|
|||
Βασιλη τι κανεις???
σου προτεινω να πας..... μπορεις να πας τη μηχανη απο δευτερα εως παρασκευη μεχρι και της 1200. Θελει να του αφησεις την μηχανη για καμια ωρα ομως για να σου κανει καλη δουλεια.......(μπορεις να πας για καφε εκει διπλα ακριβως. αν πας πες του για μενα.....Πανος απο φαρμακευτικη με το σπεσιαλ εντιτιον 1200 που το πηγα την Παρασκευη. αξιζει τον κοπο!!! θα τα πουμε στο Cafe σου αν εισαι Δευτερα εκει.... |
|
|||
|
|||
Πανο μου το μαγαζι τελος,αν περασεις την δευτερα υπαρχει μια περιπτωση να με πετυχεις.Δευτερα και τριτη θα παω για κανα δυωρο για τα τελευταια διαδικαστικα.Θα σε παρω τηλ να κανονισουμε να παμε για καφε με τα παιδια για να τα γνωρισουμε.
|
|
|||
|
|||
τι ειπες τωρα ρε φιλαρακι.......ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ απιστευτα!!!
θα τα πουμε την Τριτη τοτε στο καφε οκ? αν ειναι ελα να κερασω καφε ))) |
|
|||
|
|||
Ξέρει κανένας άλλος κάνα καλο πλυντήριο για moto?
|
|
|||
|
|||
Καλο πλυντηριο ειναι και του φιλου Κωστα Σμπρινη ή αλλιως και μακρυμαλη. Moto Wash. Ειναι στην Φειδιπιδου 30 (στο τερμα τησ Μιχαλακοπουλου κανεις δεξια προσ το νοσοκομειο παιδων και ειναι στο δεξι σου χερι). πανε αρκετοι απο εμας και κανει καλη δουλεια. Παρε με τηλεφωνο αν θες κατι.
Last edited by syan; 18-07-2010 at 12:40. Λόγος: Φειδιπιδου |
|
|||
|
|||
Και εγώ Σμπρίνη πάω.
Φοβερός! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απόσυρση μοτο | vpentza | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 29 | 25-09-2009 22:46 |
Αμεση αγορα μοτο | vpentza | Ζήτηση | 27 | 01-09-2009 12:24 |
U2 360 TOUR Veltins Arena 3/08/2009 ....επιτελους με τα χαρτακια στο χερι! | ΙoannisPanagiotidis | Διάφορα | 23 | 17-08-2009 00:02 |
ηρθε επιτελους o #1!!! | psyxanwmalos | Καλώς ήλθατε | 18 | 25-03-2009 22:56 |
Kυριακάτικη μοτο-απόδραση!!! | vtheo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 34 | 06-03-2009 21:49 |