|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου
Απόσπασμα:
Μακάρι να εξυπηρετούνται από την συγκεκριμένη ημερομηνία και να έρθουν παρέα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το λοιπόν…μάλλον θα είμαι και εγώ με κάτι φιλαράκια την Κυριακή σε αυτά τα μέρη, λέμε να πάμε για μπανάκι στην Λίμνη η Ροβιές, για Αγ. Γεώργιο δεν νομίζω γιατί από Λίμνη τα έχει τα χιλιόμετρα του. (Αν πάτε οι υπόλοιποι να γυρίσετε από Αρκίτσα μετά, είναι ποιο κοντά. Περάστε με φέριμπότ απέναντι)
Μιας και θα φύγουμε από Σχηματάρι περίπου τις 9.30 (πάνω κάτω) και θα ποιούμε καφεδάκι μετά τον Άγιο στον Αλεξίου πιθανόν να συναντηθούμε εκεί να πούμε και μια καλημέρα! |
|
|||
|
|||
Πολυ ωραια διαδρομη,ειδικα αυτην την εποχη
αν με αφησουν οι δουλειες θα ειμαι κιεγω μαζι σας |
|
|||
|
|||
Έχουμε λοιπόν:
Συνάντηση στις 9.00 και εκκίνηση στις 9.15 (σημείο συνάντησης να οριστεί την άλλη εβδομάδα). Κατεύθυνση Χαλκίδα, Προκόπι, Μαντούδι, Λίμνη, Ροβιες και επιστροφή πιθανότατα από Αρκίτσα με το φέρρυ. Εφόσον έχουμε τον χρόνο και διάθεση θα ανεβούμε και μέχρι Αγ. Γεώργιο κάνοντας περιήγηση στα πεύκα της βόρειας Εύβοιας. Στον δρόμο μας στάση για καφέ και Λουκουμάδες εκεί που προτείνουν τα παιδιά παραπάνω. Μπάνιο και μεσημεριανό στην περιοχή ανάλογα με την διάθεση. 1. Michael Chatzilias και Σταματία 2. Black Shadow και Κατερίνα 3. |
|
|||
|
|||
Τι έγινε από όλο το φόρουμ μόνο δύο μηχανές είναι για βόλτα?
|
|
|||
|
|||
Μην αγχώνεσαι, είναι νωρίς ακόμη. Τα μέλη μας βγαίνουν την τελευταία στιγμή, σαν τα σαλιγκάρια μετά από βροχή. Ετσι ξεκίνησε και ο Ταύγετος και στο φινάλε μαζευτήκαμε 13 μηχανές.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κεράκι-ψαράκι ?? Με το καλό θα συνταξιδέψουμε στην Εύβοια σε καμμιά άλλη διαδρομή Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 12-06-2010 at 21:47. Λόγος: Διόρθωση Link ! |
|
|||
|
|||
Ψήνομαι κι εγώ
|
|
|||
|
|||
Μόλις γύρια, αν και το πρωί έφυγα λίγο αργότερα λόγω ανώτερα βίας όλα πήγαν καλά….μόνο η αυξημένη ζέστη ήταν λίγο πρόβλημα.
Πάντως στον πρωινό καφέ στον Αλεξίου δεν κατάφερα να γνωρίσω κανέναν από εδώ. Μετά η βόλτα είχε συνέχεια στον κατράχτη του Δρίμονα, απλά τέλεια! Ελπίζω και οι υπόλοιποι να περάσατε καλά!... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εκδρομή !!!! | arisxios | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 09-09-2009 19:12 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 14:53 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 12:19 |