|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών !
Απόσπασμα:
καινουργια λαστιχα ειναι! |
|
|||
|
|||
αυτο δε το περιμενα ποτε απο σενα!
σπαμαρετε γιατι χανομαστε! |
|
|||
|
|||
Άλλαξα και εγώ πρόσφατα λάστιχαΑλλά πιστεύω ότι τα πήρα σε πολύ καλή τιμή!!!!!!!METZELER 190 Ευρώ
|
|
|||
|
|||
Vasorfa της έβαλα και εγώ metzeler exp σε πολύ καλή τιμή!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μ ολο τον σεβασμο παιδια, αλλα νομιζω και γω οτι πρεπει ν αφησουμε το θεμα καθαρο και οχι να γραφουμε διαφορα σχολια και παρατηρησεις εδω μεσα.
Ανακατευονται τα σχολια με τα ειδη των ελαστικων και κατανταει κουραστικη η αναγνωση του θεματος αυτου. |
|
|||
|
|||
Μια μικρη,αλλα σημαντικη, διορθωση στα δικα μου λαστιχα. Το Continental TKC80 πισω ειναι 150x70x18.
|
|
|||
|
|||
metzeler exp. για το 1200gs μπροστινό 110/80-19..πίσω 150/70-17.....τιμη 260 ευρο..σε μαγαζι της Βουλιαγμένης!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...... θα έχουμε σίγουρα καλύτερη ....
|
|||
|
|||
Metzeler Tourance EXP θα ενδιέφερε και μένα
|
|
|||
|
|||
δεν ξερω απο που θα γινει η αγορα αλλα θα σας πω οτι τα δικα μου, diablo corsa III
τα πηρα 220. Στην Ελλαδε νομιζω οτι η καλυτερη τιμη ειναι 450. Αν ομως μεινουμε Ελλαδα για την αγορα λεω να παμε Ααρον ο οποιος ειναι και ΒΜW-δακιας να δουμε τι 8α μας κανει |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |