|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προγραμματισμος BMW 1200 GSA 2008
Απόσπασμα:
Παρακολουθω καιρο το θεμα και με το παραπανω ποστ σου μου ηρθε η παρακατω ερωτηση.....για οποιον μπορει να την απαντησει....
Αφου αλλαζουν φυσιολογικα οι τιμες των καυσαεριων.....ΚΤΕΟ θα περναει το μηχανακι μετα? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αναμένουμε λοιπόν μια απάντηση... |
|
|||
|
|||
φυσικα και περναει αν διαβασεις το post στην αρχη θα δεις οτι ο προγραμματισμος ξεκιναει απο τις 3200 και πανω.
ΓΙΑΝΝΗ1100 δεν γραφεις εσυ αντι για μενα μιας και εισαι ο προγραμματιστης!!!! |
|
|||
|
|||
Εμένα πέρασε κανονικα και του φάνηκε οτι είχε απο τα πιο χαμηλούς δείκτες μην ξεχνάμε οτι έχει και τον Λαμδα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μα ακριβως γι αυτο το λογο μου ηρθε η ερωτηση....γιατι απ οτι θυμαμαι απ το αυτοκινητο δεν παιρνουν μετρηση μονο στο ρελαντι....αλλα κ σε καποιες αυξημενες στροφες...
αμα ηταν να μετρανε μονο στο ρελαντι εννοειται οτι θα περναγε! |
|
|||
|
|||
Η παραπάνω ροπή-ιπποδύναμη που αποκτά ο κινητήρας με την αλλαγή της χαρτογράφησης του ψεκασμού, δεν έχει ουσιαστική επίπτωση στην μακροζωία του.
Η <<υπερστροφία>>, δηλαδή η επέμβαση στον κόφτη ώστε να ανεβάζει και να δουλεύει << φουλ στα κόκκινα >> είναι ότι χειρότερο .... ... καταστροφικό! Απόσπασμα:
Last edited by TEOSS; 11-07-2013 at 19:03. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
!!! ή ας το πω διαφορετικά, νομίζεις ότι όλος ο κόσμος φορτώνεται το πρόγραμμα <<αρκούδα>> εξ αιτίας 2-3 (5??) τριτοκοσμικών αγορών που τα διυλιστήριά τους παράγουν ακόμα βενζίνη του ...΄60-΄70 ??? |
|
|||
|
|||
Εισαι σιγουρος οτι καθε εταιρια γνωριζει πολυ καλα την αντοχη των προιοντων που παραγει?δηλαδη σε παρα πολλα 1200 απο 2004 μεχρι το '08 που εσπαγε το μουαγιε το ξερανε ? και τι το αφηνανε ?
το μοντελο που σου αναφερω του 11 , απ οσο ξερω, με 2000 χλμ καρφωσε την πρωτη φορα βαλβιδες ..και δεν εχει να κανει με το εργοστασιο αυτο ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ απάντησα σε αυτό << μοντέλο '11 αγορασμένο καινούργιο και του κάρφωσε βαλβίδες ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ σε 2 χρόνια ...>> και τόνισα το <<ΔΥΟ>> .... εάν υπάρχει μια μικρή πιθανότητα υπαιτιότητας για την πρώτη φορά, ΔΕΝ υπάρχει για την δεύτερη ... με τίποτα. Γενικά όταν υπάρχει επαναλαμβανόμενη βλάβη (π.χ. συμφορουμήτης που έχει αλλάξει 3 φορές άξονα μετάδοσης, κ.α.) το πρόβλημα είναι πολύ μακρυά από το εργοστάσιο κατασκευής του προϊόντος (οχήματος ή οποιουδήποτε) -και μια σημείωση, το <<κάρφωμα>> της βαλβίδας τι σχέση έχει με αντοχή υλικών? μιας και στο 99,9% των περιπτώσεων είναι θέμα ΡΥΘΜΙΣΗΣ!!! Έσπασε π.χ. η καδένα ή κάτι άλλο μέσα σε 2.000 χλμ? Εσύ γνωρίζεις τις αιτίες? Last edited by TEOSS; 11-07-2013 at 20:10. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
επισης πιστευω πως υπαρχουν παρα πολλα συμφεροντα ωστε μια εταιρεια να μην δεινει το 100 τις 100 στην παραγωγη μπορει και να κανω λαθος ,απλα σκεψου οτι πισω απο ενα μηχανακι bmw δουλεουν πολλες αλλες εταιρειες για ανταλλακτικα που οι ιδιες μετα απο την παραγωγη ενος μοντελου βγαζουν aftermarket σε πολυ καλυτερη ποιοτητα ......τυχαιο δεν νομιζω,δεν το ξερει η bmw ? το ξερει. και γιατι η bmw δεν βαζει το καλυτερο που ειναι απο την ιδια εταιρια ? μηπως ετσι πρεπει να γινεται ? λεω εγω τωρα ! διαλογο κανω απλα. |
|
|