|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ω... ρε φίλε .... άφωνος
Στο χωριό μου λέγανε:
Live by the gun, dye by the gun. |
|
|||
|
|||
Είναι αυθεντικό το επεισόδιο?
|
|
|||
|
|||
οι νεοτεροι συναγερμοι δινουν τη δυνατοτητα απομακρυσμενου σβησιματος του κινητηρα... αρκει το τηλεκοντρολ να ειναι στη τσεπη και οχι στα κλειδια...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το ξαναείδα προσεκτικά, ο δράστης έχει δει τον επερχόμενο αστυνομικό και μάλιστα στο 0.59 στρεφει το όπλο επάνω του
Ο δε συνεργός του και εκείνος παρακολουθει τον αστυνομικό Αν το στήσανε για την ακροαματικότητα... τι να πω.. επαγγελματιες |
|
|||
|
|||
οι πολυτελεις πολυεθνικοι ουρανοξυστες/ξενοδοχεια διπλα στις φαβελες,
τα πανακριβα αυτοκινητα διπλα σε ξυπολητους ''ντοπιους'', νεοι που ζουν στην αγραματοσυνη,αμαθεια,φτωχεια κ ειναι ''wanna be...καποιος καποτε,'' ετσι οπως βλεπει στην tv, επειδη ειναι οργισμενος κ τον πνιγει η ''αδικια'', που απο το ''χωριο'' του πλουτισαν ολοι οι παραπανω,εκτος απο αυτον το μυαλο του ειναι βυθισμενο στην εγκληματηκοτητα κ βια, κ δεν δισταζει να σε ριξει στο κεφαλι μια για να σου παρει οτι θα τον εκανε ''ευτυχισμενο''. δεν ξερω εαν το βιντεο ειναι αληθινο,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς αυτες ειναι καθημερινες εικονες εκει οπου ''βασιλευει'' η φτωχεια αναμεσα στην ''βασιλευουσα'' αναπτυξη του πλουτου των ''αλλων'' ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΙΕς ΔΙΑΦΟΡΕς Κ ΝΑ ΧΟΥΝ(νδ-πασοκ,ολυμπιακος-παναθηναικοσ,ασπρος-μαυρος-αριστερος-δεξιος,ΔΗΜΟΣΙΟς-ΙΔΙΩΤΙΚΟς).η φτωχια γενναει κ εγκλημα ΔΥΣΤΥΧΩΣ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αληθινό φαίνεται αλλα ποιος ο λόγος να πάρεις τοσο μεγαλο ρίσκο μεσα σε τόσο κόσμο;
Χάθηκαν τα φορτηγάκια Στάλθηκε από το GT-I9300 μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλο θα τους κανει. Να δουν τι μπορει να συμβει, αν κανουν "κακα" πραγματα!!! |
|
|||
|
|||