|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ... moto-εφαρμογες(apps) για smartphones!
δεν το βρίσκω
όβερ., όβερ.,., |
|
|||
|
|||
...βρε παιδια ...μου φαινεται παραξενο!...κανετ λιγο κλικ .... εδω!!! |
|
|||
|
|||
τώρα μου φαίνεται κι εμένα παράξενο.,.,
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα παντως το εψαξα στο App Store και γραφει οτι ....Δεν υπαρχουν αντιστοιχισεις.... ελπιζω να το βρειτε γιατι φαινετε ωραιο προγραμματακι
|
|
|||
|
|||
δεν μπορει πλακα θα μου κανετε τωρα!...μολις τωρα μπηκα με τον υπολογιστη στο itunes και κατευθειαν βγηκε!
|
|
|||
|
|||
...λοιπον υποψιαζομαι ...οτι μπορει να παιζει κατι με την χωρα που το κατεβαζεις!.... καποιος φιλος ας δοκιμαζει το εξης !...ανοιγοντας το itunes στον υπολογιστη ....κατω δεξια εχει ενα σημαιακι ... ελληνικο σε εσας ...καντε κλικ πανω του και αλλαξετε την χωρα σε Γερμανια ...οταν βγαλει Γερμανικο σημαιακι ,ξαναπροσπαθηστε να ψαξετε πανω δεξια στην αναζητηση με ονομα BMW Motorrad Tourentracker
.....ισως οντως υπαρχει περιορισμος ή δεν παρεχετε τετοιο σερβις στην Ελλαδα. Αν ειναι ετσι ακρως απογοητευτικο!...κριμα! |
|
|||
|
|||
Ετσι ακριβως ειναι.Αμα αλλαξεις τη σημαιουλα το εμφανιζει.
|
|
|||
|
|||
Παιδιά το βρήκα στα Γερμανικά I tunes αλλά όταν έδωσα τα σχετικά user name & password μου είπε ΠΡΙΤΣ και φυσικά δεν το κατέβασα
|
|
|||
|
|||
... sorry παιδες δεν γνωριζα οτι υπαρχει τετοιο θεμα . Καλα και με τις χωρες διακρίσεις κανουνε ????
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
8 πιο βλαβερές για την υγεία τροφές που βρίσκονται στο ψυγείο σας | Nondas | Διάφορα | 3 | 09-02-2012 23:46 |
Προσοχή στους κατόχους smartphones ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 19-04-2011 12:15 |
Τα πέντε νέα smartphones της HTC | MARK | Διάφορα | 4 | 18-01-2011 23:45 |
Μάχη" για την επικράτηση στις εφαρμογές των smartphones | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 0 | 12-01-2011 18:01 |
Το Internet λειτουργεί ευεργετικά για τον εγκέφαλο | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 01-11-2009 10:07 |