|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: [ΚΡΗΤΗ] Μια ανοιξιάτικη, μεσημεριανή, χαλαρή βόλτα...
Ωραία παρουσίαση Γιάννη! Αυτές οι απλές βόλτες οι ξαφνικές και ολιγόωρες είναι μερικές φορές ισάξιες με άλλες μεγαλύτερες.
Υστερόγραφο: 1)Εκείνη τη μέρα το GPS μου όντως είχε χαλάσει λιγάκι... Πάντως ό,τι ήθελα τελικά το βρήκαμε και χωρίς να είχα προετοιμαστεί τις προηγούμενες μέρες... 2) Η θέα από τον Άγιο Παντελεήμονα είναι κανονικά καταπληκτική... Βλέπεις Κρητικό και Λιβυκό πέλαγος από εκεί πάνω! Last edited by Markas; 27-06-2011 at 21:11. |
|
|||
|
|||
Τιμή μας.
|
|
|||
|
|||
TI NA ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..............ΕΥΓΕ ΣΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΥΓΕ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ότι και να πούμε για τις φωτογραφίες είναι λίγο, φαντάσου να το ζήσουμε κιόλας. Η σημερινή μέρα, ήταν πλούσια σε εικόνες, από όλους τους ταξιδευτές. Μένουμε Ελλάδα Μένουμε Κρήτη. . . (ένεκα δημοψηφίσματος το "13) |
|
|||
|
|||
Μπραβο παιδια ,ομορφες φωτο μαγευτικα μερη παντα τετοια.
Αντε και στην επομενη ομορφη βολτα!! |
|
|||
|
|||
η κρήτη είναι κρήτη...πάει και τελείωσε!
γειά σας ρε κοπέλια!:sm5: |
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Πασχάλη, εμείς έπαε είμαστε, να το κατέχεις πως όντε θες κατεβαίνεις.. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το RT κλείδωσε το όταν ανεβάσουμε το οδοιπορικό της επόμενης εκδρομής... Τάκαρε, με την πρώτη ευκαιρία φίλε ανεβαίνουμε! Απλά, δεν έχει ταβέρνα εκεί πάνω! Απόσπασμα:
(Το "δημοψήφισμα" μην το σχολιάσω καλύτερα... ) Απόσπασμα:
Γεια σου Κωστή! Γιατί η Ήπειρος φίλε πάει πίσω; Όλη μέρα σήμερα έχω χαζέψει να βλέπω όμορφες φωτογραφίες της. Μου'χει λείψει αφάνταστα! |
|
|||
|
|||
:sm5:και παλι bravo,εγώ πάλι στην απ'εξω οκ δεν θα έρθεις στο μαγαζί θα σε φτίαξω εγώ.
|
|
|||
|
|||
Οι δικοί σου είναι κι αυτοί ολοκούζουλοι, το καταλάβαμε! Εσύ Αργύρη πότε θα κατέβεις;
Αααχχ μάνα μου, τι είπες τώρα!!! Με πάτησες εκεί που πονάω..!!!
ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ..!!! Που θα πάει.. Θα δω και εγώ, κάποια στιγμή τον Κρητικό ήλιο ξανά.... |
|
|||
|
|||
Γιάννη και Νίκο, απλώς υπερπαραγωγή!
Μπράβο και στους τρεις σας!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο. Μια βόλτα στις 4 Εποχές. | Eftixis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 41 | 05-04-2011 19:00 |
Μια όμορφη βόλτα την Κυριακή στην πόλη.... | Michael Chatzilias | Ταξίδια στο εξωτερικό | 39 | 18-01-2011 22:23 |
Βατοί Χωματόδρομοι (μιά χαλαρή βόλτα με το Σύλλογο) | Markas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 44 | 25-12-2010 02:07 |
Μια μικρή βόλτα... 600 χλμ | Kwstas_kef | Κόσμος | 11 | 20-11-2009 04:31 |
ΚΡΗΤΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ | EOD-K9 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 04-04-2009 21:14 |