|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Honda Crosstourer DCT
Απόσπασμα:
Ο καθε κατασκευαστης ψαχνει τη χρυση τομη με βαση τη φιλοσοφια του. Παντως εμενα οδηγικα μου αρεσε πολυ το Crosstourer. Απο εμφανιση δεν το συζηταμε.... θα μπορουσαν να το κανουν και ωραιοτερο... |
|
|||
|
|||
Αει γεια σου!!!!!! Το μοτέρ, κιβώτιο, η τεχνολογία τους και ο αξονας ειναι κομμάτια προς μιμηση , ετη φωτός από τον ανταγωνισμό!! Αλλά μεχρι εκει! Εμφάνιση, προσανατολισμός, σχεδιασμός, προστασία από καιρικά φαινόμενα επιεικώς μηδέν!!!!
|
|
|||
|
|||
πράγματι, για κουβάς είναι έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό.
Επιπλέον βάλαν ΟΛΟΙΔΙΟ άξονα με το vfr1200... με τόσες προτάσεις που υπάρχουν πλέον στην κατηγορία, ποιος νοήμων άνθρωπος θα πάρει τετρακύλινδρο μεγκα ον-οφ. Πάντως εγώ ακόμα δεν έχω δει ούτε ένα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτη η λεξη τα λεει ολα!!! ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ GS και μαλιστα ΤΡΑΓΙΚΗ !!! 285 κιλα; Ειναι τρελοι αυτοι οι Ιαπωνες !!! Σχεδιαση; ο κ.ωλος; η μουρη; ο αξονας; τα πλαινα καπακια; Μια κακασχημη αντιγραφη GS ολα αυτα!!! Παντως, με 17.000+ ευρω, και ολα τα παραπανω, μαλλον πλασαρισαν την μηχανη τους απευθειας στην πρωτη θεση του ανταγωνισμου. Απο πισω... |
|
|||
|
|||
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΗΜΙΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΛΥΣΗ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ GS. |
|
|||
|
|||
Και αντικειμενικά να το δεις,στην καλύτερη θα το πεις αδιάφορο!
Απόσπασμα:
Των ...τριαξονικων; Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εγω παντως για αντιγραφη gs δεν το βλεπω το μηχανακι.το explorer ισως.το tourer ομως οχι.
βαρυ αλλα καλοφτιαγμενο,οσο δε για το διαφορικο?η honda ειναι μακραν καλυτερη. εδω το ιδιο διαφορικο του gs το εχουν παρει παρτουζα πολλα της μοντελα,της bmw. |
|
|||
|
|||
...σε ένα GS!!!....θα σπαγε!!!!!!
|
|
|||
|
|||
....απορώ!!!!!! Γιατι δεν πουλάει!!!!!
όνειρα γλυκα χοντακιδες!!!!!!.... άμα έχετε τσεπατα αυτα τα γιουρια σας βλέπω όλοι να κυκλοφορειτε με το μηχανάκι που όλος ο κόσμος ποθει!!!! στο χωριο μου λένε.....γ ι έ κ ε;;;;;;; |
|
|||
|
|||
|
|
|