|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνωμες για Barbeque
|
|
|||
|
|||
Ασωτε
η θα χανομαστε τελειως ή θα τα λεμε συνεχως Δεν εχω αποψη τεχνικη , δεν πολυτρωω ψητα, προτιμαω το φουρνο. Εχω ομως πελατη εισαγωγεα - χονδρεμπορα σε αεριου. Αν ενδιαφερεσαι σε δικτυωνω για καμμια ευκαιρια, επιστροφη, παλιο στοκ κλπ |
|
|||
|
|||
Τελικά έχουμε παρατητηριτικα παιδιά σε αυτό το forum...
Ok...πίτσας....άτιμο iPadi... |
|
|||
|
|||
Μια και δεν γράφω στις βόλτες και στις εκδρομες πλέον ας γράψω στη μάσα
Είχα και τα δυο . Αν θα έπερνα τωρα θα προτιμούσα του αερίου !!! Είμαι τεμπέλης .......τσακ το κουμπακι και έτοιμο Είμαι κοιλιοδουλος και δεν αντέχω την αναμονή ..........κουμπακι Είμαι γρουσουζης, να κανεις μπάνιο κάθε λίγο και λιγάκι δεν λέει !!! Νομίζω οτι φτάνει τα Χριστούγεννα το Πάσχα και το Δεκαπενταύγουστο ..........αέριο !!!!! Ναι το αέριο με λάβα ειναι πρόβλημα μπαίνει λίπος στις τρύπες και καπνίζει και παιρνει φωτιά Τις είχα αλλάξει με ποταμόπετρες !!!! Κανουν την ίδια δουλεια και δεν ντουμανιαζουν Το καλο με τα κάρβουνα είναι οτι οταν τελείωσεις αφήνεις ένα κομματάκι κρέας απάνω για να την σπας στους γειτωνους !!!! Και ακόμα καλύτερα αν αφήσεις ενα σκαρο !!! Μυρίζει σαν αστικός !!!! Χεχεχεχεχεχχεχε Αν είχα πολλα χρήματα θα έπερνα και τα δυο Αν είχα έστω και λίγα θα έπερνα αερίου Τωρα δεν έχω οπότε πάω απο κάτω στη παραλία και παραγγέλνω |
|
|||
|
|||
Ως ταβερνιαρης καρβουνο και παλι καρβουνο....και σε ενα καφε που θα βρεθουμε θα σου πω και πως μπορεις να ρυθμιζεις την φωτια και να ψηνεις σωστα......
|
|
|||
|
|||
απ τη στιγμή που καβαλαω ελικα,.,.,.αλλαξα συνηθειες
απλά μετα απο 3 αποτυχημένες αγορες τα σταξα μέσω eBay!!!! κ βρήκα την νοστιμιά μου Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
.....σε καμμιά εξορμησοπροβατινα να σε τεσταρουμε..... το κάρβουνο θέλει μεγΑΛΗ μαγκιά....... |
|
|||
|
|||
Τι με πιέζεται!!! Αφού σΕ λέω ότι δεν ασχολούμε με τέτοια "φαινόμενα" .... ΤΕΡΜΑ, ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μιλάμε για τόνους εμπειρίας σε κάθε είδος ψησιματος...
Αναμενόμενο... άλλωστε τα κατα καιρούς φωτορεπορτάζ δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης...!!! Ευχαριστω παλικάρια και κυρίες θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη και να αποφασίσω... Παναγιώτη λαμπο ίσως χρειάστω τα κονεξια σου με τον χονδρεμπορα...ίσως και όχι...όπως και να έχει ευχαριστω... Xurxes eBay ...??? Send from my Moto Guzzi Breva using Tapa Tapa Tapa Talk Last edited by asotosios; 17-07-2013 at 10:00. |
|
|||
|
|||
Να προσθεσω ενα τελευταιο..
Μην παρασυρθεις απο προσφορες no name , αν αποφασισεις για το υγραεριο, διοτι το after sales μετραει. Εχω μια Weber ( ή Broil King το ιδιο ειναι) απο το 2002. Φετος χρειαστηκε νεο μπεκ γιατι αλλα εψηνε δεξια κι αλλα αριστερα (!), και βεβαια τα ανταλλακτικα υπαρχουν σε αφθονια (στην ελλαδα η στο e-bay). Αυτα. Κατα τα αλλα νομιζω οτι υγραεριο με μαντεμι ( οπως ηδη ειπαν κι αλλοι) ειναι ο ιδανικος συμβιβασμος. Αντε και καλα τσιμπουσια! |
|
|||
|
|||
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΜΟΥ ΛΕΝΕ....ΤΑ ΣΟΥΦΛΙΑ ΤΑ΄ΧΟΥΜΕ ΤΑ΄ΡΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!
|
|
|