|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Magadan, μεσω ...Μογγολιας !
Κοιταξα λιγο τα σκονακια μου... Εννοειται οτι κινουμαστε σε περιοχες με εντονο το καζακικο στοιχειο. Χαρακτηριστικα κεφαλια, μαυρο πυκνο μαλλι, μουσουλμανικα σκουφακια και σαλομ για χαιρετισμο. Μικρα τζαμια κανουν διακριτικα την παρουσια τους εδω κυριαρχει το μουσουλμανικο στοιχειο, νομαδικο φυλο τουρανικης προελευσης ειναι οι αλται.
|
|
|||
|
|||
Να ξερετε οτι θελω να απευθυνομαι στον καθενα ξεχωριστα αλλα δεν γινεται. Θα γινει οταν καποια στιγμη βρεθουμε (αλλα βμω δεν αγοραζω που να χτυπιεστε)
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μολις εχασα ενα χορταστικο ποστ. Το ξαναγραφω. Η εκπληξη που σας ελεγα ειναι πως αν μπεις απο δω μογγολια εχει χωμα και μονο χωμα. Ηταν 1260χλμ απο νοτια ολγκιι χοβτο αλται αλλα εχουν στρωσει καμια 400αρια και πολυ περισσοτερα απο βορεια, ουλιανγκομ αν θυμαμαι καλα δεν εχω το χαρτη μαζι μου
|
|
|||
|
|||
Βατο χωμα ή δυσκολο?? Γενικα η διαδρομη προς Magadan που ειχε την μεγαλυτερη δυσκολια??
|
|
|||
|
|||
Προτιμησα απο νοτια γιατι πιστευω η διαδρομη ειναι πιο αντιπροσωπευτικη της μογγολιας με βουνα ψηλα στην αρχη,εναν καλο χειμαρο, η μπροστινη ροδα δεν φαινοταν κατεβηκα εσπρωξα και παγωσα μεχρι να βγω, στεπα με αυτους τους παραλληλους δρομους που ομως ολοι παντα ξανασυναντιωνται και ολιγη απο βορεια γκομπι στα τελειωματα της
|
|
|||
|
|||
Θα σας εξομολογηθω κατι. Παντα σας κοροιδευα με αυτες τις τηλεορασεις που κουβαλατε στο τιμονι. Οι γερμανοι στα ουραλια μου το ειπαν κανω πολυ ασχημα που δεν εχω τζι πι ες στην μογγολια με ορισμενα συγκεκριμενα γουει ποιντς. Βμω 800 οδηγουσαν. Τους αγνοησα
|
|
|||
|
|||
Εφαγα δυο χασιματα την πρωτη μερα θα τα θυμαμαι για χρονια. Το πρωτο απο βιασυνη ειχα πιασει εναν ωραιο ρυθμο και σε μια διχαλα και τα δυο παρακλαδια ηταν το ιδιο πατημενα. Το αντιμετωπισα εντουραδικα δεν ξαναγυρισα πισω αλλα 20 λεπτα αργοτερα ειχα ξαναβρει τον κανονικο
|
|
|||
|
|||
To gps κάτωαπό ορισμένες συνθήκες είναι life saver...
Μπραβο σου για το ταξίδι που πραγματοποιείς και ξανά-μανά μπράβο που το μοιράζεσαι μαζί μας! Τον ανυπόκριτο σεβασμό μου! |
|
|||
|
|||
Μου ειπαν κατι βοσκοι χαχανιζοντας πισω απο κεινη την κορυφη ειναι ο δρομος κι εκοψα αζιμουθιο. Χρειαστηκε ομως να περασω αλλον ενα χειμαρρο παλι μουσκεμα και νυχτωνε κι ολας
|
|
|