|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θερμανση
Να προσθέσω ότι μακρυά από ηλεκτρικό καυστήρα... είναι σαν να βάζεις ένα τέρας στο σπίτι σου δεν ελέγχετε.... από θέματα ασφαλείας εννοώ
Το φυσικό αέριο γιατί δεν συμφέρει Γιώργο? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το θελω για την Καρυστο και φυσικο αεριο δεν εχει ακομα. Ο ηλεκτρικος καυστηρας κατα τα λεγομενα του κουμπαρου μου και ηλεκτρολογου ειναι ασφαλες!! Ευχαριστω για της προτασεις εχω μπροστα χρονο για να το ψαξω οπως μπορω καλυτερα.. |
|
|||
|
|||
Μιλας για εξοχική κατοικία?
Αν ναι τότε να βάλεις λέβητα ξύλου Α κλάσσης Ο συγκεκριμένος που σου δείχνω είναι κορυφαίος, απο αυτή την εταιρία αγοράζουν όλοι οι υπόλοιποι buderus και άλλες επωνυμες εταιρίες Αν είναι εξοχική κατοικία η και μόνιμη αλλά δεν βαριέσε την συντήρηση βάλε τον παραπάνω λέβητα... Μακρυά από ηλεκτρικό λέβητα.... δεν υπάρχει εμπειρία.. ρωτα μηχανολόγους να σου πουν... ρωτα και τι παροχή θέλει... ρώτα και ποσο καιει .... Μιλάς για πάνω από 10κιλοβατ ισχύ... |
|
|||
|
|||
Χάρη γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αναφορικά με την αντλία θερμότητας (τιμές, αν μπαίνει σε διαμερίσματα κλπ), αν γνωρίζεις βέβαια
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=sliv;780231]έχεις να προτείνεις κάτι ....? χωρίς βέβαια να γίνει διαφήμιση ...
κάτι να προσανατολιστουμε ... τύπους προϊόντων ... ενδεικτικές τιμές .. τέτοια πράγματα ...[/QUOTEΤ Αυτα τα προιοντα τα εχω σε καταλογο με εταιρια την οποια συνεργαζομαι και ειναι εξειδικευμενη αν θελεις μπορω να σου τα στειλω με ενα φαξ η να σου πω να τα δεις στο internet ωστε να εχεις μια εικονα και δεις και προδιαγραφες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Βαλε μια ξυλοσομπα να κανεις και οικονομια!!Ολα τα αλλα ειναι πειραματισμοι!
|
|
|||
|
|||
Γνώμη μου.
Για να μην αρχίσουμε να γράφουμε (για μένα είναι ) αερολογίες πρέπει να θέσουμε κάποιες αναφορές στο τι θέλουμε. ΠΧ. Αθήνα 4 όροφο ./ Εξοχική κατοικία σε επαρχία και όχι νησί. Στην Μύκονο που να βρεις ξύλα. Αδερφές του ελέους έχει μπόλικες................... |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ...Περυσι εψαχνα να βρω τροπο θερμανσης για ενα σπιτι 90 τετραγωνικα ....επειδη δε μπορεις να εχεις ξυλοσομπες σε ολα τα δωματια ,και επειδη τα ινφραρεντ εχουν ακτινοβολια που ναι μεν δεν εχει αποδειχθει αν προκαλει καρκινο,απλα καλα ειναι να φυλαμε τα ρουχα μας για να εχουμε τα μισα,επειδη επισης τα aircondition δημιουργουν ξηρο αερα και 9000 btu αντιστοιχουν σε 3kw,επειδη πετρελαιο και αεριο πλεον ειναι στα υψη ,κατεληξα σε θερμοπομπους...4 θερμοπομποι 750 watt ο καθενας σε καθε δωματιο(10-20μ3) με θερμοστατες και οικονομικη αγορα (βρισκεις απο 100 εως 200-300 ευρω τον ενα),αναμενοι συνεχεια...και με 4μηνια ΔΕΗ στα 550 γιουρια συνολο ολα μαζι(συν τον θερμοσιφωνα καθημερινα)....περιβαλλον υποφερτο εως καλο....Απλα να αναφερω οτι εχω νυχτερινο τιμολογιο(αρκετα ευκολο να εχει ο οποιοσδηποτε)...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|