|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ
Κατα το μεσημεράκι Χρήστο λεω να βρεθούμε
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Όταν λέμε μεσημεράκι,τι ώρα περίπου;
Στις 5 πρέπει να είμαι στη δουλειά... |
|
|||
|
|||
Γιαννάκη βάλε και εμένα, αλλά μιά επιφύλαξη,
μην με βισματώσουν για στήσιμο δικτύου, που θέλει ένας, την Κυριακή!!! |
|
|||
|
|||
Γιάννη εκτός απροόπτου θα έρθω να τα πούμε (πιούμε-φάμε) και από κοντά!!!
Ελπίζω ο δρόμος να είναι οκ πάνω στα βουνά και να μην έχει χιόνια και να βγαίνει με τη μηχανή!! |
|
|||
|
|||
το metero.gr δειχνει χιονια...βεβαια ξεφτιλίστηκε με τις προβλέψεις του ΣΚ που περασε...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λαθος site βλεπεις γιαυτο. Βεβαια ειναι πολυ νωρις για τον καιρο της κυριακης. Ελλάδα Καιρός - Ωριαία πρόβλεψη καιρού για Σιάτιστα, Ελλάδα, Κυριακή 29 Ιαν - Freemeteo.com |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δηλαδη ψήνεσαι και εσυ? |
|
|||
|
|||
Γιαννάκη έχω δει από το πρωί την φάση όλη
και γράφω τώρα να μην το μετανοιώσω γιατί δυστυχώς μεσα σε 1 εβδομάδα 2 φορές Μακεδονία δεν το αντέχω Εύχομαι καλά να περάσετε και καλή αντάμωση στο Σοφικό! |
|
|||
|
|||
Σαν καλα ξεκινησαμε......Αντε ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑ..Ας κανουμε και μια λιστουλα να δουμε τις συμετοχες 1. kornlaz Καλό μου ακούγεται.....Μέσα με χίλιααααα 2.Nκος-χ νikos-ειρήνη . . . αδέρφια, 3.Benjamako μέσα για μέσα 4.paschalis Θα το σκεφτωωωω!(σορυ Πασχαλακο ανωτέρα βια) 5.xurxes θα'ρθω....αλλά μέσα απ' τα βουνααααααααα 6.tattoopanther για να δούμε ..,,.,.,φίλε Γιάννη.,.,., 7.ilias vara εγω παλι δεν ξερω.,.θα δουμε ισως,.να το σκεφτω.., 8.zzzztttt Όταν λέμε μεσημεράκι 9.ARGI Γιαννάκη βάλε και εμένα 10.THANOSG Γιάννη εκτός απροόπτου θα έρθω 11. 12. 13. 14. 15. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΕΡΑΣΜΑ ΚΡΕΠΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΠΕΡΗ "ΜΠΟΕΜ"ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ Last edited by jtnakos; 23-01-2012 at 15:44. |
|
|