|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BANSKO ή KOPAONIK
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟ ΚΟΠΑΟΝΙΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ |
|
|||
|
|||
Τώρα που είπες κατσαρίδες αν την πατήσω και την λιώσω λες να γίνει τίποτα?
|
|
|||
|
|||
μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου...
|
|
|||
|
|||
αδελφε επειδη πηγα και στο BANSCO και στο μποροβιτσ πρωτοχρονια πιστευω οτι πανσκο ειναι πιο κοσμοπολιτικο και περισσοτερο φασαριωζικο αντιθετα το μποροβιτσ εχει περισσοτερες μαυρες πιστες.και τα δυο εχουν και λιφτ και αυγα για να ανεβεις επανω αλλα στο βανσκο θα περιμενεις περισσοτερο.ψαξε για φωτο η επιλογη ειναι δικια σου καλα να περασεται
|
|
|||
|
|||
και εγώ τα πλήρωνα τα 5 ευρα, ώσπου τις προαλες πηγαίνοντας για Σοφια,
έμαθα ότι μπορείς να περάσεις κ να μην τα πληρώσεις... Κ χωρίς πρόβλημα!!! Είναι τα τσαμπουκας λεφτά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το προστιμο ειναι αρκετα ευρω 35 η 65. Απο που το ξερεις εσυ οτι δεν ειναι απαραιτητο? |
|
|||
|
|||
Παίζεις με τον πόνο μου, τώρα που μου "έκοψαν" το σκι
Bansko μια χαρά είναι, μην τραβιέσαι μακριά.... Μην πας μέσα στις αργίες, όλη η Θεσ/νικη εκεί είναι και όχι μόνο! Πήζει.... Borovets 1 ώρα από Bansko , επίσης πολύ καλό με λιγότερες επιλογές διαμονής, αλλά.... πιστάρες!!!! Και πιο γραφικό!!!Ασφαλή και τα 2, πήγα συνολικά 4 φορές 2009 και 2010 και δεν είχα πρόβλημα είτε με ιδιωτικό αυτ/το, είτε με νοικιασμένο, είτε με πούλμαν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
2 δεν πλήρωσα, μια πλήρωσα. Ούτε τσαμπουκάς, ούτε τίποτα. Κάποτε σε σταματάνε στο περιπτεράκι μετά τον έλεγχο κάποτε όχι. Επίσημα δεν ξέρω τι παίζει, αλλά 5€ δεν είναι και κανένα ποσό να το κάνεις θέμα, έτσι ή αλλιώς. |
|
|||
|
|||
Για το ΚΑΡΑΟΝΙΚ δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν εχω παει αλλα για το μπανσκο εχω να πς τα καλυτερα. πηγα ερκετες φορες κ παντα ηταν ωραια αρκει να εχει καλο χιονι....
Να ξυπνας νωρης για να εισαι στην γονδολα κατα της 8 μολις ανοιξει φευγεις δεν εχει καθολου αναμονη. αν αρχισουν να ερχονται τα λεοφορεια με τουριστες ξεχνατο. ο δρομος απο εξοχι που βγαινω εγω ειναι αρκετα καλος φανταζομε κ απο προμαχωνα το ιδιο θα ειναι. η καρτα για να λιφτ 55 λεβα κ οταν πας την καρτα πισω σου δινουν τα 5 πισω. κ μια φωτο με καλο χιονι.. |
|
|||
|
|||
Εχω παει στο Bansko το οποιο εχει καλες υποδομες αλλα αν πας στις γιορτες πρεπει να κλεισεις νωρις ξενοδοχειο.Οι τιμες μπορει να φτασουν στα πακετα και 40%φθηνοτερα απο Ελλαδα.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ροδοπη απο την εκδρομή χρονικό από Bansko προς Rodoph | nvythoul | Info ταξιδιών εξωτερικού | 11 | 08-04-2011 12:03 |
ΡΟΔΟΠΗ χρονικό πρός BANSKO | nvythoul | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 22 | 05-04-2011 16:58 |
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ BANSKO (ΡΟΔΟΠΗ) | Mariosg | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 16 | 29-03-2011 20:07 |