|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βαλκάνια και ίσως κάτι παραπάνω?
Και καφε και μπυρες...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χάρη! Θα περάσεις κι από Λαμία; . . . Με το καλό να το πραγματοποιήσεις και να απολαύσεις - απολαύσετε κάθε χιλιόμετρο . . . |
|
|||
|
|||
Χάρη τη έχω κάνει την διαδρομή είς διπλούν αμα μπορώ να βοηθήσω σε κάτι μου λές!!
Αν κ δεν νομίζω να χρειάζεσαι Καλά να περάσεις....μην φάς μέρες βουλγαρία ξόδεψε τες πιο ψηλά στα μαισαιωνικά χωριουδάκια της ρουμανίας ....στα καρπάθια ..κτλ κτλ..... Στο κατέβα στα σύνορα ρουμανίας με σερβία που περνάς δίπλα πολύ πολύ προσοχή ίσως απο τον χειρότερο δρόμο που θα περάσεις απο το ταξιδιωτικό σου!!! Τα λέμε τρελέ !!! |
|
|||
|
|||
Θα το θυμάμε τνχ για την προσκληση..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λαμία οπωσδήποτε από τοπν παλιό |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο δρόμος που αναφέρεις για επικίνδυνο, από διαμόρφωση η από τους οδηγούς??? Αν και έχω ακούσει-διαβάσει ότι οι Ρουμάνοι δεν είναι και ότι καλύτερο στην οδήγηση |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σχετικά με την διαδρομή οπως πολύ σωστά είπε ο Ιταλός στα τελευταία περίπου 100 χλμ σύνορα Ρουμανίας - Σερβίας παίζει πολύ λακούβα.Το ίδιο και όταν ανεβαίνεις για το Transfagarasan pass. Σαn χώρα όμως η Ρουμανία έχει πραγματικά όμορφα μέρη και πολύ φθηνή δες αν θες τα ταξιδιώτικα που έχουμε ανεβάσει αλλά και εδώ έχει πολλές πληροφορίες.Και βέβαια αν σε κάτι μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως. |
|
|||
|
|||
ευχομαι να το πραγματοποιησεις!!θα περιμενουμε νεα σου!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τι του έβαλες του ανθρώπου βρε αθεόφοβε???
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σκέψεις ίσως χωρίς νόημα και σκοπό... | Capitain | Επικαιρότητα | 3 | 10-06-2010 17:47 |
Πρόσκληση για ταξιδάκι στα Βαλκάνια ! | ταξιδευτης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 06-10-2009 17:20 |
Mιάς και αρχισε το σχολείο...κάτι χρήσιμο | essel | Χιούμορ | 3 | 05-10-2009 20:25 |
15 πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για τα προφυλακτικά | Alext | Χρήσιμα | 13 | 29-06-2009 19:24 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 01:09 |