|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δου
θα εγραφα παλι σεντονι αλλα το αφηνω....για την ωρα!!!!
Παντως ναι δεν ειναι ολοι οι Ελληνες ΔΥ μονο το 1. 022.100 απο συνολικα 4. 582.500 εργαζομενους, δηλαδη το 1/4!! λιγοι ειναι για 10,000,000 πλυθυσμο? Πηγή:www.capital.gr Και μην μου αρχισει κανεις το παραμυθι οτι η Αγγλια, η Γερμανια και αλλες ευρωπαικες χωρες εχουν περισσοτερους διοτι υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα, εκει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ υπαλληλοι κι ετσι δεν απαιτουν π.χ. αυξησεις μισθων μεσω απεργιων αλλα βαζουν κατω το κεφαλι και δουλευουν!!! Εκει ο μισθος και οι αυξησεις μισθων για τους ΔΥ δενε ιανι αυτονοητα πραγματα (οπως στην Ελαλδα) αλλα ευθεως συνδεδεμενα με την παραγωγικοτητα τους, το ιδιο και οι απολυσεις τους!!! Το εχω ξαναγραψει με αποδεικτικα στοιχεια (κι απαντηση εν ειδη σχολιου φυσικα δεν πηρα), στην Ελλαδα ο δημοσιος υπαλληλος παραγει 18ε την ωρα οταν ο Γερμανος ΔΥ παραγει 38ε την ωρα και ο Γαλλος 30!!!!!! Αστο ρε Γιαννη απο οπου και να πιασεις το θεμα βρωμαει!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δου
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν
Πιστεύω πως πρέπει να διευκρινιστεί
πως το άρθρο του Καργάκου είναι προ κρίσεως. Από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα παιδείας. Δυστυχώς , συμφωνώ με τον George P, στα περισσότερα από τα γραφόμενά του στο παρόν νήμα. Πρότυπα χρειάζονται τα παιδιά μας, τα οποία επιμελώς από την 10ετία του '80 αφαιρέθησαν από την παιδεία, κουλτούρα, οικογένειά μας. Πόσες φορές έχω μπει στον πειρασμό να δώσω έτοιμη την λύση στα μαθήματα του πιτσιρίκου μου. Και μετά σκέπτομαι, αύριο που θα βγει στη ζωή, θα με έχει από πίσω του να τον βγάζω από τη δύσκολη θέση; Παλιό, αλλά κάποιος το επανέφερε στο φόρουμ πριν από μερικές ημέρες: "Αν θέλεις να με ταϊσεις, μην μου δίνεις ψάρι, αλλά μάθε με να ψαρεύω..." . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
υπάρχει δουλειά? | ckk | Ανέκδοτα | 12 | 15-02-2011 13:55 |
E Δεν υπάρχουν οι τυποι..... | Gazi | Χιούμορ | 6 | 22-10-2010 21:56 |
Το τυπάκι δεν υπάρχει!!!! | sakis656 | Αστεία Video | 22 | 06-02-2010 13:15 |
Δεν θα ξαναπαραπονεθώ για την δουλειά μου | EOD-K9 | Χιούμορ | 13 | 12-10-2009 18:26 |
Όταν υπάρχει η θέληση, τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 10 | 17-06-2009 02:06 |