|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τάπα λαδιού.....
Ότι και να είναι υπάρχουν πολλές ποιότητες, αφού λοιπόν το πρόβλημα είναι γνωστό πράττεις αναλόγως.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστός!!! |
|
|||
|
|||
παλι καλα που τα καταφερες να την ξεκολλησετε...(καταστρεφοντας την βεβαια)
αλλα ...το δικο μου το ερωτημα ειναι αλλο....στα ταξιδια που κανεις αν σου κολλαγε....πως στον κορακα θα την ανοιγες?και θα ειχες την πλαστικη μαζι σου?? σκευτομουνα απο καιρο να βαλω την ταπιτσα αυτη αλλα με αυτα πο βλεπω...αμ δεπλαστική της μαμας... με τα oring ππου αναφερθηκε παραπανω γινετε δουλεια ή μπούρδες?? εγω αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν την ανοιξω και καθαρισω την <<πατουρα>> της και την τσιμουχα...μετα ειναι μια χαρα!!!και ευκολα ανοιγει και εκτος αυτου δεν ζακρυζει και λαδακι... Last edited by vasorfa; 08-06-2011 at 17:52. |
|
|||
|
|||
Last edited by NLS; 08-06-2011 at 17:56. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποτέ δεν χρειάστηκε να συμπληρώσω λάδι στην μοτό μου. Ακόμα κ στο Μαρόκο που είχαμε πάει, κ είχε υψηλές θερμοκρασίες, δεν χρειάστηκε συμπλήρωμα... Στο περσινό μου ταξίδι, άλλαξα λάδια στο ενδιάμεσο του ταξιδιού, στο Ελσίνκι, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά από 86.000 km, μου παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα, κ είναι το μοναδικό που μου έχει παρουσιάσει η μοτό. Μακάρι σε όλους μας, η μοτό μας να παρουσιάζει τέτοιου μεγέθους προβλήματα κάθε 86.000 km... Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
άκου εκει μια και μόνο βλάβη και αυτη στα .....86,,,,,βρε συ...μπας και ειναι......honda |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ηοnda με έλικα.... Jefe |
|
|||
|
|||
ούτε και εγώ έχω πρόβλημα προς το παρών
|
|
|||
|
|||
Αν θελει ο αλλος να σου κανει ζημια ......... θα την κανει!
|
|
|||
|
|||
Θανάση, πόσο διάστημα μεσολάβησε απο τη προηγούμενη φορά που την είχες ξεβιδώσει; Έχω ακριβώς την ίδια, ήδη σε χρήση τετραετίας και, όπως καταλαβαίνεις, μου γεννούνται δυσάρεστες υποψίες.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tutorial: Αλλαγή λαδιού διαφορικού σε BMW R51/3 | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 6 | 20-11-2010 22:02 |
Τάπα Ακράπας | Orfeus | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 21-10-2010 01:01 |
Ίχνη λαδιού στο 650 | CPretenteriS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 12-09-2010 20:57 |
Θερμοκρασία λαδιού κινητήρα σε 1200gs | jimboy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 19-08-2010 15:19 |
Αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 08-10-2009 21:26 |