|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εύρεση Εργασίας
Μπορει να γινει το εξης :
Να στελνονται τα cv σε εναν admin ή σε καποιον moderator που γνωριζουμε ( πρακτικα ΑΥΤΟΙ ξερουν και τον περισσοτερο κοσμο εδω μεσα ) και αναλογως ή να προωθουνται σε καποιους (εντος ή εκτος forum ) ή να δηλωνεται σε ενα νεο θρεντ/topic περιληπτικα η αναγκη ή η προσφορα εργασιας για να το βλεπουν ολοι... Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν εχει αλλα?, ρωτησε ο κουμπαρος?,και βεβαια εχει, ειναι το αγγλικο που εχει πισα και βαζουν μεσα τους κολασμενους και βραζουν, αλλα εσυ να πας στο Ελληνικο, εχει και το γερμανικο και το γαλικο και αυτα ειναι με πισα και βραζουν , αλλα εσυ να πας στο Ελληνικο..., καλα ρωτησε ο κουμπαρος το ελληνικο τι εχει? και αυτο εχει πισα και βραζουν τους κολασμενους, αλλα εκει ρωτανε εφερε κανεις τα κουρβουνα? μηπως εχει κανεις τα σπιρτα για τη φωτια? ποιος ειναι αρμοδιος για την πισσα...?, γιαυτο σου λεω , πηγαινε στο ελληνικο... ελπιζω να μην παρεξηγηθω... πλακα κανω , οπως παντα, για να διασκεδαζουμε τον πονο μας... |
|
|||
|
|||
up....
Η χρονια φτανει στο τελος της! Η επομενη δεν θα'ναι ευκολοτερη... Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
φανηκε ηδη το πραγμα,
χθες πηρα "δωρο",μισο... εναντι... σαν πασχα δηλ τι να πεις? ας υπαρχει και αυτο |
|
|||
|
|||
Θέλεις να πεις οι επόμενες υποθέτω...
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλή ιδέα!
Να σας θυμίσω πως πρόσφατα (πριν κάνα 3μηνο) ο napgeo ανέβασε αγγελία εργασίας και χάρη σε αυτήν η σύντροφος μου τώρα δουλεύει! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
+1200
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αγάπη μου εσύ (Ελλάδα μου εσύ) | erasel | Ελλάδα | 1 | 25-09-2011 11:59 |
Οι 100 ημέρες που θα αλλάξουν τη χώρα και η τελεσθείσα εσχάτη προ | Vagelis Gar | Ελλάδα | 16 | 09-09-2011 05:57 |
Kαφές στην Ορεστιάδα την Τετάρτη 30/03/11 | THANOSEOD | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 30-03-2011 20:45 |
Αφαίρεση εσωτερικού Schouberth | griv_gs | Κράνη | 1 | 31-08-2010 20:53 |