|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλοθρησκους δέχεστε??
ο Αλλάχ είναι μεγάλος αδερφέ! καλώς όρισες!!! (επίσης αλλόθρησκος)
|
|
|||
|
|||
καλος ηρθες στην παρεα μας φιλαρακι.........
|
|
|||
|
|||
...δεν μου έφταναν τα λεφτά
|
|
|||
|
|||
Καλως ορισες στην παρεα μας καλα χιλιομετρα.
Ολοι οι καλοι χωραμε ......για τους περισσοτερους... |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα. Εχω γραφτεί απο την αρχή του έτους αλλα για διαφορετικό λόγο και παρακολουθούσα όλο αυτό τον καιρό και μιας και μου άρεσε το κλίμα είπα να αρχίσω να συμμετέχω.
Οσον αφορά το Capo το έχω 6 μήνες σχεδόν και μέχρι τώρα με έχει δικαιώσει για την επιλογή μου. Κάποια μικροθεματακια τα έχει και αυτό αλλα όχι κατι που δεν λύνεται. Ηδη με ένα πρόγραμμα που του πέρασα(τζάμπα φυσικά χάρη στο TuneECU) βελτιώθηκε η ροπή του κατα 1Kg στις χαμηλομεσαίες και η κατανάλωση του κατα 2 λίτρα!!! Ελπίζω με λίγη δουλειά ακόμα να γίνει ένα πάρα πολύ καλό μηχανάκι. Η μικρή αξία του σε αγορά(μεταχειρισμένο) είναι αντιστρόφως ανάλογη απο αυτα που προσφέρει. Πηγα και το ταξιδάκι μου και μόνο χαμόγελα μου έδωσε. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Εύχομαι σε όλους πάντα όρθιοι και καλές διαδρομές. |
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα του Gs Forum!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
welcome
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
8 ασκήσεις.... για να εκπαιδευτείτε στην καλή διάθεση | jeny | Διάφορα | 6 | 15-11-2010 16:15 |
Αφαίρεση εσωτερικού Schouberth | griv_gs | Κράνη | 1 | 31-08-2010 20:53 |
Μήπως σκέφτεστε για ομαδική αγορά ανταπτορα 12V ? | arisp | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 07-06-2010 23:49 |
Τέλη Επανασύνδεσης; | VILLY | Ελλάδα | 15 | 25-08-2009 13:41 |
Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 23:50 |