|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: με 2 κοίλες στον αυχένα τι κάνουμε??
πολυ καλη λυση σε αυτες τις περιπτωσεις.....ειναι ο βελονισμος
κοιταξε το και θα με θυμηθεις... |
|
|||
|
|||
Το ιδιο προβλημα ειχε η γυναικα μου, σε αρκετα μεγαλο βαθμο.
Της πονουσε το χερι και μουδιαζε, οι κοιλες ηταν τοσο μεγαλες που γιατρος σκεφτοταν για χειρουργειο. Με αρκετες φυσιοθεραπεις,κολαρο για δυο μηνες και το προβλημα εχει σχεδον εξαλειφθει. Της εχω παρει αυτο το κρανος Uvex Helix RS 750 Carbon by: Uvex - MotoRAID και πλεον ταξιδευουμε μαζι. Υπομονη χρειαζεται, περαστικα σου |
|
|||
|
|||
ΦΙΛΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΡΧΙΣΕ ΜΟΝΟ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΛΑΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.
|
|
|||
|
|||
Περαστικά σου και υπομονή . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λοιπόν, μετά τη συμβουλή του Βασίλη, έβαλα το παλιό κρανάκι μου προς πώληση στο TAB:Αγγελίες-Πώληση του Forum. όρτσα για UVEX-HELIX και ο Θεός βοηθός. |
|
|||
|
|||
Φίλε μου έχω και εγώ δύο κήλες στην αυχενική , και 2 στη θωρακική μοίρα . Στην παρούσα φάση χαλάρωσε λίγο και μη πολυεξετάζεις το πρόβλημα .Κάποιο κολάρο , κάποιες φυσικοθεραπείες , αντιφλεγμονώδη κλπ .Και μετά βουρ στο ψαχνό .Κανένα κολάρο για την οδήγηση , λίγο ψήλωμα η ζελατίνα για ναμη τρως πολύ αέρα στο κεφάλι και είσαι έτοιμος .
Αν σου πούνε για επέμβαση πες τους να κάνουν σε κανέναν δικό τους .Η μακακία αν συμβεί στην αυχενική δεν διορθώνεται . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο κολάρο για τις μηχανές, ή βάζουμε το κοινό του αφρού?? Εν τω μεταξύ, στο ψάξε- ψάξε (δε με πρόλαβες) ανακάλυψα και τη λέξη "ευθείαση". Μου είπανε ότι έχω έντονη ευθείαση. Τιν τούτο ρε παιδιά???? google-google..... πληροφορίες- πληροφορίες..... πανικός-πανικός!!! Η άγνοια σκοτώνει!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο αφορά τον ευθειασμό , πρόκειτε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΜΣΣ αυτή τη στιγμή συνεπεια της φλεγμονής (δεν είναι μόνιμο πρόβλημα ). Γι αυτό το πρόβλημα κολάρο ιατρικό που πουλάνε στα φαρμακεία , και αντιφλεγμονώδη , και ασφαλώς για λίγο όχι μηχανή . Πιστεύω πως κάποιος ορθοπεδικός , μπορεί να σου δώσει οδηγίες . Last edited by KAS; 23-05-2011 at 18:57. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να ρψτησω κατι? τελικα οι κοιλες γινονται εγχειριση ???????? ενας φιλος μου πεθαινει στον πονο απο 14 κοιλες στη μεση.... |
|
|||
|
|||
καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.ετσι καλο ειναι να τις δει ειδικος ορθοπεδικος η ακτινολογος.παντως λυσεις υπαρχουν
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αφού πεθάνουμε τι θα γίνει με τα διαδικτυακά μας απομεινάρια;;; | gian75 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 12-04-2011 21:46 |
Τελικα τι παιζει με τις εγγυησεις στην Ελλαδα? | vasorfa | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 28 | 19-11-2010 14:09 |
Τι βήματα πρέπει να κάνουμε αν θεός φυλάξει το κινητό μας έρθει σε επαφή με νερό! | MARK | Χρήσιμα | 17 | 30-10-2010 20:16 |
Κοιτάξτε τι μπορείτε να κάνετε με ένα Iphone... | Capitain | Διάφορα | 5 | 28-05-2010 17:14 |
Σε νησί...τι κάνουμε με σκουριά ? | Major_Goose | Φροντίδα | 26 | 22-08-2009 15:08 |