|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Σε είδα"...
Εχουμε τρελαθει τελειως ετσιιι?????
Κ εγω ειδα ενα Ρ1200ΓΣ του '10+ προχθες (Τριτη?), γκριζομαυρο, με πλαισιο στα οργανα και GS Forum πλαισιο στην πινακιδα!!!! στην Αργυρουπολη εξω απο το Αλαργινο Ρακαδικο....τρωγαμε διπλα διπλα???? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλούστατα γιατί η τελική σου είναι 80km/ώρα, ενώ εμάς εκεί είναι το rondage της 2ης σχέσης.......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε είδα σήμερα πρωί (08:45'), να περπατάς από την πλατεία Συντάγματος απέναντι στα Mc Donald's, με το τσιγάρο στο χέρι (κοιτάζωντας τα κ#λαράκια που ήταν μπροστά σου, για αυτό και δε με είδες ), ανάλαφρος κι αμέριμνος καθότι εσύ ως γνωστόν, έχεις όλα σου τα προβλήματα (αξιοπιστίας) λυμένα Last edited by moby_gr; 09-09-2011 at 15:39. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αμεσως εσυ να μας γκρεμισεις την ψυχολογια.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστά εκείνη την ώρα βγήκα απο το ΜΕΤΡΟ. Απαράδεκτος πάντως να μη πάρεις ένα τηλ και να πιούμε ένα καφεδάκι. Ταπί είμαι αυτή την εποχή. Όντως τα προβλήμματα αξιοπιστίας τα έχω λύσει. Μιλάμε για Honda φίλε. Καλό σου ΠΣΚ.... Πάντως ανεβαίνω Σύνταγμα σε λίγο. Δεν έχω τηλ σου.................. |
|
|||
|
|||
οχι που δεν θα σου αρεσε το ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ Σορρυ για το σπαμαρισμα...αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω α....... και εγώ χτες κάπου σε-σας είδα εκτος αν κάνουν πουλακια τα μάτια μου!!! μου φαινετε τελευταιος κάνω πολυ παρέα με βαραντερακηδες και αρχιζω και ...χαλαω Last edited by vasorfa; 09-09-2011 at 16:28. |
|
|||
|
|||
Εσύ τώρα γιατί γελάς. Επειδή έχεις πρόβλημμα με ESSA.... |
|
|||
|
|||
Πολύ καλά..
|
|
|||
|
|||
Απο Δευτέρα , κάνε λίγη υπομονή σε παρακαλώ. Μετα θα δούμε τι γκρέμια έχει στο Σούνιο..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |