|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Laptop Acer
Απόσπασμα:
Κι επαναλαμβάνω ότι μίλησα σαν επαγγελματίας στο είδος περίπου 13 χρόνια. Από την άλλη αν το δεις και βάλεις τον εαυτόν σου στη θέση του όποιου αγοραστή, πιστεύω θα ήσουν χαρούμενη αν πήγαινες ν' αγοράσεις κάτι και κάποιος που κατέχει τη συγκεκριμένη αγορά σε βοηθούσε με τις τιμές. Τώρα που μιλάμε δίνω προσφορά σε εταιρία πελάτου μου για 3 laptop. Σε πληροφορώ πως σε μερικά μοντέλα (στα περισσότερα) υπάρχουν ιντερνετικά μαγαζιά που βγαίνουν στο σκρουτζ και στο μπεστ πράις με λιανική την χονδρική μου + φπα, απλά για να βγουν πρώτα στη λίστα. Τι πρέπει να κάνω εγώ?????? Να του πω "θέλω τόσα κι αν σου αρέσει????", ή να λάβω σοβαρά υπ' όψιν μου το τι συμβαίνει γύρω μου και ν' αρκεστώ σ' ένα πολύ μικρό κέρδος???? Δώσε την απάντηση μόνη σου. |
|
|||
|
|||
Acer Aspire 5560-4334G50Mnkk (LX.RNT02.054) laptop | Acer laptops στο e-laptops.gr
ΕπεξεργαστήςAmd dual core A4-3300M (1,9 GHz, 2MB L2 Cache) (ιδιος επεξεργαστης) Μνήμη RAM 4GB DDR3 (1GB παραπανω και ddr3) Σκληρός Δίσκος (HDD) 500GB SATA2 5400rpm (3πλασιος δισκος) Οθόνη 15,6'' Led Baklight (Led οθονη) Ανάλυση Οθόνης 1366 X 768 (ιδια αναλυση) Κάρτα ΓραφικώνAmd Radeon HD 6480G 512MB dedicated (512 καρτα γραφικων νεοτερης τεχνολογιας) Θύρες3 usb2 , Hdmi , Vga-out 415 ΕΥΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ 2 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ (αντε να το βρεις μεχρι 450 στα μαγαζια) Δεν μ'αρεσει να σχολιαζω αγγελιες και αν δεις τα υπολοιπα 1700 μηνυματα και πανω που εχω, δεν το εχω κανει απλα δεν καταλαβαινω γιατι θιχτηκες, ισως να μην ηξερες την αγορα των laptop και το καταλαβαινω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομίζω το εξαντλήσαμε ίσως να μην γνωρίζουν όλοι την αγορά.... οι αγοραστές μπορούν πλέον να συγκρίνουν και να προσφέρουν αναλόγως Καλοπούλητο!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αγόρια και κορίτσια του FORUM
επειδή είμαι στο στρατό 27 χρόνια και έχω δει πολλά σαν αυτό θα ήθελα να πώ την γνώμη μου. Μια κοινότητα όπως αυτή εδώ δεν είναι αγορά. είναι παρέα είναι συν.... βάλτε πίσω απο το συν οτι θέτε Δεν είναι όλοι πρόβατα εδώ αλλά ούτε και όλοι λύκοι . Αν πουλάμε κάτι εδώ δεν είναι ντέ και καλά κελεπούρια .... με το μυαλό στην συλλογικότητα θα πάμε καλά ... Ελπίζω μόνο να μην χάθηκε πια και η συλλογικότητα μεταξύ μας όπως πάει να χαθεί και στους δρόμους.... να πώ εδω οτι την Παρασκευή πήγα από Καλαμάτα Αθήνα με την κόρη μου , της είχα πει για τους << αδερφούς >> μοτοσυκλετιστές που χαιρετάνε με χέρια και φώτα.... όταν φτάσαμε Αθήνα μου είπε << καλά χαζός είσαι ?? μόνο εσύ χαιρετούσες , κάποιοι σε κορόιδευαν κιόλας >> Περαστικά μας... αα πουλάω ενα MP3 10 χρονών μόνο 100000000 ευρό |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Laptop 15'' Acer travelmate 2350 | VaGaBond | Πωλήσεις γενικώς | 6 | 19-04-2012 12:09 |
Mοιραστείτε το ίντερνετ μέσω του laptop σας | sliv | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 23-03-2012 13:32 |
Acer Aspire 1 και Samsung Galaxy Mini | R100GS PD | Πωλήσεις γενικώς | 22 | 17-11-2011 16:34 |
πωληση laptop | gs 650 | Πωλήσεις γενικώς | 8 | 01-05-2011 18:43 |
Το νέο μου laptop! | gemara | Διάφορα | 21 | 13-12-2009 20:50 |