|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόσκληση στο παιδικό πάρτυ γεννεθλίων του Ανδρέα στις 12/2/10 !!!
μεσα κι ο δικος μου με τη μηχανη...
εμενα και της μανας του μας ειπε οτι θα μας στειλει με το κτελ... |
|
|||
|
|||
Ζηλεύω γιατί πέφτω μεγάλος για το παιδικό πάρτι!! Να τον χαίρεσαι, θα τα πούμε και από κοντά φυσικά.
|
|
|||
|
|||
Αν πρώτα ο θεός είμαστε καλά και έρθουμε θα δώσουμε την παρουσία μας στα γενέθλια του Αντρίκου . |
|
|||
|
|||
Κατερίνα & Πέτρος, θα σε δούμε απο κοντά φίλε Ανδρέα
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: 8 οι νεκροί από τον ιό γρίπης Α (Η1Ν1).
Και η Όλια μέσα Αντρέα....μονή
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη / Βαρβάρα, να τον χαίρεστε προκαταβολικά !! Ό,τι καλύτερο του εύχομαι !!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γειά σου Ανδρέα,
Λοιπόν εγώ είμαι ο Φαίδων, και θα τα πούμε από κοντά το Σάββατο που θα γιορτάσουμε όλοι τα γενέθλιά σου. Εγώ θα έρθω με την μαμά μου (Τώνια) με το αυτοκίνητο γιατί ο μπαμπάς μου (SteliosX) δεν άκουγε κουβέντα... -Εγώ θα πάω με την μηχανή βρέξει χιονίσει, εσείς κάντε ότι θέλετε! |
|
|||
|
|||
Γεια σου Ανδρεα ειμαι ο Βαγγελης και τον αδελφο μου τον λενε Σωτηρη θα προσπαθησουμε να πεισουμε τον μπαμπα να μας παρει μαζι του για να παιξουμε ολοι μαζι .......εαν δεν τα καταφερουμε οταν δεις τον μπαμπα να τον μαλωσεις...........
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Διονύση, σκέφτεσαι να φέρεις κ την οικογένεια ???
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μείωση 31,7% στις πωλήσεις αυτοκινήτων στο δεκάμηνο | MARK | Αυτοκίνητο | 1 | 10-11-2010 15:17 |
Η γνώμη του Γιωργάκη για το ΔΝΤ στις 3-6-2009 | frits | Ελλάδα | 58 | 11-09-2010 18:04 |
Πρόσκληση Εθελοντών-Καλοκαίρι2010 | Alext | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 16-05-2010 10:09 |
SOS ΠΡΟΣΟΧΗ:Καταγγελία για παιδικό χυμό απο super market | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 15-04-2010 02:23 |
Ακυρώνονται στις ΗΠΑ οι πατέντες για τα γονίδια του καρκίνου του μαστού | pirate | Υγεία | 3 | 01-04-2010 02:51 |