|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Balkan Roads (Μίνι Οδοιπορικό 1000χλμ, Συνάντηση του GS
Βαγγελάρα, εξαιρετικό μίνι οδοιπορικό, όπως πάντα άλλωστε!!! Στο μυαλό μου έρχεται... "Ταξιδιάρικες ψυχές....." |
|
|||
|
|||
.......και εγω πρωι-πρωι δεν βλεπω τα africa, λεω πιο δρομολογιο συνδιασαν παλι? Ωραια η εκδρομη ωραιο και το team.
|
|
|||
|
|||
ευγε!!! μπραβο σε ολους!!!!
|
|
|||
|
|||
1000 απολαυστικά χιλιόμετρα μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Βαγγελη… να είστε καλά παιδιά πάντα τέτοια..
|
|
|||
|
|||
κουιζ.,..,.
ποσες χωρες πρεπει να περασεις για να πας κερκινη --τρικαλα?????? μπραβο παιδια χαιρομαι που σας ξαναειδα απο κοντα.,.,., και πιο πολυ χαιρομαι που σας εχω γνωρισει.,.,,,.,, |
|
|||
|
|||
100 μπράβο για τις φωτογραφίες, με την ευχή, να γεννηθεί σύντομα το επόμενο ταξιδάκι σας.
|
|
|||
|
|||
Παιδιά ότι και να πω για να σας ευχαριστήσω για τα σχόλιά σας θα είναι λίγο.
Είναι φορές που απλά δεν γράφω κάτι για να μην γίνομαι κουραστικός και για να μην επαναλαμβάνομαι... Εύχομαι και ελπίζω οι καταστάσεις να μην γίνουν τόσο τραγικές, ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε, να ταξιδεύουμε, να περνάμε καλά και να συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. |
|
|||
|
|||
Βαγγέλη μου μπράβο και πάλι μπράβο.Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά στην κοπή της πίτας.Βέβαια λόγω συνθηκών δεν μπορέσαμε να τα πούμε πιο αναλυτικά Ελπίζω όμως να ξανανταμώσουμε κάποια στιγμή.Να είσαι πάντα καλά και να τραβάς συνέχεια τέτοιες φωτό να μας τρελαίνεις
|
|
|||
|
|||
Όλα σου τα φωτογραφικά είναι
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
White Roads | Vagelis Gar | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 28 | 10-01-2012 20:36 |
Πρόταση για Διακριτικό σήμα Gsforum 2 | gandreas | Διάφορα | 60 | 30-07-2010 19:36 |
Διακριτικό - σήμα GSforum για τις μοτο μας ... | Fuji | Διάφορα | 152 | 16-07-2010 18:30 |
Κόφτης στις 9000rpm για την SS μέχρι τα 1000χλμ | deauman | Νέα μοντέλα BMW | 19 | 22-04-2010 05:41 |