|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστατευτικά κυλίνδρων
[quote=portman;107516]
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
[quote=abalerno;107550]
Απόσπασμα:
σου έστειλα π.μ |
|
|||
|
|||
και εμένα μου έτυχε αλλά έβαλα μετά τα προστατευτικά της μαμας και πέσαν πάνω στο γδαρσιμο και δεν φαίνονταν τίποτα.
Να τα βάψεις και τα δύο μαύρα το σκέφτηκες? Ανάλογα με το χρώμα της μοτο πιστευω ότι σε αρκετες ταιριάζουν. |
|
|||
|
|||
Εαν θυμαμαι καλα περιπου στα 150€.........
|
|
|||
|
|||
Εγώ εχω βάλει αυτα http://www.nippynormans.com/MACHINE-ART-X-HEADS-PAIR-R1200-AdvR1200-Advmark-2/productinfo/MAM-X-HEAD-ADV/
στο rt, αγκαλιάζουν το μεγαλύτερο μέρος. Πολυκαρβονικά της Machine Art, η οποία βγάζει και άλλα πράγματα για το GS. Με τα μεταφορικά περί τα 160 γιούρια είχα δώσει. Τα μαμά καπάκια μαγνησίου πάνε 180 (φιλικά, το ένα, τιμή Νοεμβρίου 2009) Τα προστατευτικά του adve πρίν 3 χρόνια που τα είχα βάλει στο απλό gs στην αμφιθέα μου τα δώσανε 220 (το σετ(δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι στις τιμές)) Γνώμη μου,,,,,μην το αφήσεις,,,,,,ούτε για το μάτι,,,,γιατί το μάτι (ειδικά το δικό σου) θα πηγαίνει συνέχεια εκεί |
|
|||
|
|||
θα συμφωνησω με τον sagitta....καλητερα να το φτιαξεις διοτι το ματι σου θα πεφτει συνεχεια εκει...τα προστατευτα απο το R1200GSA ειναι πολυ καλα...απλως πολυ ακριβα...τα προστατευτικα απο το HP2 ειναι πολυ ωραια...απλως επειδη ειναι πλαστικα με την ζεστη γινονται πολυ ######...οποτε μια πολυ καλη μιετατροπη ειναι αυτη που εκανα και προσ8εσα ενα μεταλικο περιβλημα...οσο για τις Machine art... αυτο που εχει ειπωθει στο ukgser ειναι οτι ειναι πολυ ευθραστα ...
|
|
|||
|
|||
Και αν όταν τα φτιάξεις...ξαναγλυστρίσεις, τι θα γίνει; Θα σε κάνει μεροκάματο ο μάστορας;
Φίλε μου με συγχωρείς αλλά τα προστατευτικά είναι για να γρατζουνίζονται! Εμένα είναι όλα βαμένα (και κόκκινα κιόλας...) και φυσικά έχουν τις γρατζουνιές τους και τα χτυπηματάκια τους... Μια φορά τον χρόνο άμα λάχει, τα ξαναφρεσκάρω...Στο φινάλε όλα μια συνήθεια είναι...Την πρώτη βδομάδα σε ενοχλούν οι γρατζουνιές...Μετά τις συνηθίζεις!!! |
|
|||
|
|||
πριν απο 10 μερες επαθα το ιδιο και ετσι αποφασισα
να τα σενιαρω λιγο με 7,5 ευρωπουλα (για σπρει απο practiker) ligo triximo kai μετα στο φουρνο εχουμε στο συνεργειο που δουλευω σε 2 ωριτσες ηταν ετοιμα !!!! |
|
|||
|
|||
sorry einai ligo skoteines giati imoyn sto garaz!!!
|
|
|||
|
|||
Thimamai paliotera post me ton "portman" (pou einai ayto to paidi exafanistike) pou eixe kanei ta dika tou mayra kai paratirw ston dromo polla BMW pou ta exoun vapsei.. kai skeftomai na valw sto mayro gs.. (sorry gia greekenglish) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προστατευτικά για μπουφαν REV'IT | pkar | Ένδυση | 17 | 05-03-2010 16:10 |
Προστατευτικά κυλίνδρου 1200 gs 04' | angpass | Ζήτηση | 4 | 22-08-2009 18:41 |