|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Για να μας μπει καλά ο Σεμτεμβρης
Kαλα να περασετε Γιαννη
|
|
|||
|
|||
Γιανναρε καλημερα αψογους σας βρισκω!!!!
|
|
|||
|
|||
Γεφυρα Πρέβελη καλά να περναμε παιδιά Ευχαριστώ για τής ευχές.
spitiko |
|
|||
|
|||
Καλή συνέχεια στην εκλεκτή συντροφιά !
|
|
|||
|
|||
Σουπερ!!
Ολοι στην προθερμανση ειστε!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Αυτά είναι τα ωραία ... Γιάννη συνέχισε την live ανταπόκριση ...
|
|||
|
|||
Καλημερα απο Δισκο (Λεντα)! Η παρεα (κουζουλοι ολοι) θα συνεχισει, εγω θα βρω καποια αλλη παραλια να κατασκηνωσω κι αποψε..
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σε όλη τη παρέα...!
Γιάννη φέρε τον έλεγχο σου, να σου βάλω δέκα......για μια ακόμη φορά...! Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να ακολουθήσω… την επόμενη φορά...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τελικά ξαναγύρισα Κομμό αλλά κάτι με χάλαγε (ίσως το γεγονός ότι ήμουν εκεί μόλις μια βδομάδα πριν και ότι το προηγούμενο βράδυ είχα περάσει ΤΕΛΕΙΑ με την τρελοπαρέα του Γιάννη και τώρα θα ήμουν μόνος) και μέσω Φούρφουρα - Αρκαδίου ανέβηκα στην Αλμυρίδα για να βρω τους δικούς μου και επέστρεψα Ηράκλειο το βραδάκι (χάρτης). Λίγο έξω από την πόλη συνάντησα στο αντίθετο ρεύμα τα παιδιά να επιστρέφουν στα Χανιά.
Έχω λίγες φωτογραφίες, θα τις αναρτήσω μετά από αυτές του Γιάννου. Γιάννη (spitiko), ευχαριστώ για την πρόσκληση και τα κεράσματα! Επιφυλάσσομαι για το motocamping στο Αστρίτσι στο τέλος Σεπτέμβρη. Όλη η παρέα είναι αλλού, με πάθος και όρεξη. Χάρηκα πολύ που τους γνώρισα και ευελπιστώ να συνταξιδέψουμε πάλι σύντομα. |
|
|