|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καθαρισμος μιζας εις R1200GS '04
Τις κρυες χειμωνιατικες νύχτες, έχω συνήθως απασχολημενα τα χέρια μου, με διάφορα μεζεκλίκια που βγαίνουν απο το τζάκι !!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Νικόλα !
Η προσφορά σου στην παρέα, είναι πολύτιμη ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν είναι λίγες οι φορές, που είτε είμαι στρεσαρισμενος, είτε αγχωμένος είτε στεναχωρημενος, κάνοντας μια απλη και σύντομη βόλτα μαζι της, γυρίζω σπίτι άλλος άνθρωπος! Ακόμα και κάνοντας μικρές εργασίες συντήρησης, όπως η παραπάνω, είναι για εμένα μια ψυχοθεραπεια αν θες! Ξεφεύγει το μυαλό μου απο τα οποία προβλήματα, έστω και προσωρινά! Πέρα απο το τεχνικό σκέλος, αν αυτα που ανέφερα πιο πάνω (και όχι μόνο, γιατί έχω πολλα τεχνικά θέματα γράψει) λειτουργήσουν έστω και σε έναν συνάδελφο μοτοσυκλετιστη, με τον ίδιο τροπο, εγω θα είμαι ικανοποιημένος! Η μοτοσυκλέτα για εμένα είναι τρόπος ζωής!!! Αυτη είναι η προσφορά της σε εμένα, και εγω με την σειρά μου το ανταποδιδω μέσω του φόρουμ, σε άλλους μοτοσικλετιστές!!! Να ειμαστε ολοι καλα να ταξιδέψουμε με τις μηχανές μας, το σώμα μας και την ψυχή μας! Τώρα το έχουμε περισσότερο ανάγκη απο ποτε. |
|
|||
|
|||
Πολύ καλή δουλειά Νίκο, μπράβο.
Η επέμβαση έδειξε ότι η μίζα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και θα πήγαινε μακρυά ακόμα χωρίς τη συντήρηση. Να ρωτήσω πόσα χιλιόμετρα είχε το μηχανάκι ή η μίζα με τα συγκεκριμένα καρβουνάκια ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειχε 113.500χλμ. Τωρα ειναι κοντα στα 118.000χλμ! Οτι παει μακρια χωρις συντηρηση, ειναι γεγονος. Παραδειγμα η μηχανη του αδελφου μου. Εχει πανω απο 170.000χλμ (δεν θυμαμαι ακριβως ποσα ) και δεν του την εχω αγγιξει ακομα . Τον εχω "ριξει" λιγακι !!! |
|
|||
|
|||
Eυχαριστούμε!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πω πω !!! Παει, ξεφτιλιστηκαμε .....
Ποιος ειχε βρε την ιδεα να βαλει αυτα τα, λαγουδακια στο τελος; Λαγουδακια δεν ειναι; Παει, αντε να εξηγησεις τωρα στην γυναικα !!! "Αγαπη μου, εγω τεχνικου περιεχομενου φωτογραφιες ανεβασα, τα ζωα δεν ηταν δικια μου ιδεα...." |
|
|||
|
|||
Τον τελευταίο καιρό, κυρίως όταν η μηχανή είναι εκτεθειμένη στην υγρασία (δικό μου συμπέρασμα αυτό), κατά την εκκίνηση ακούγεται στην μίζα ένα μεταλλικό σύρσιμο, σκούξιμο, πως να το πω? Ένας οξύς μεταλλικός ήχος.
Ακούγεται για περίπου ένα-δυο δεύτερα και μετά γίνεται κανονικά εκκίνηση. Συμπεραίνω πως ήρθε η ώρα για συντήρηση και της δικιάς μου μίζας. Η μηχανή κοντεύει στα 90,000 χλμ. Η ερώτηση μου Νικόλα είναι: Στην δική σου μότο το έκανε αυτό πριν τον καθαρισμό της μίζας? Έχεις ακούσει κάποια παρόμοια περίπτωση? |
|
|