|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...ενα μεγαλο ευχαριστω στο GSFORUM,στον tzim, στο Θαναση motion-n-sty
Καλό ξαναστρώσιμο μπίλ .
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...ενα μεγαλο ευχαριστω στο GSFORUM,στον tzim, στο Θαναση motion-n-sty
Και μονο που εισαι καλα... και ξανακαβαλησες...
Ολα οκ ρε Βill |
|
|||
|
|||
Μπράβο σε όλους ρε φιλαράκια! Ισχύς εν τη ενώσει ...
|
|
|||
|
|||
Kαλά χιλιόμετρα Μπιλάκο και πολλά μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν !!!
|
|
|||
|
|||
σας ευχαριστω φιλαρακια μου....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αντε Βασιλάκο με το καλό να την "ξανα-λιώσεις" πάνω στα βουνά!
|
|
|||
|
|||
Ξυπνα να παμε βολταααααα!!
Δες το θρεντ με την περιηγηση στο Χορτιατη και φερε το δισκο να του κανουμε πατουρα!! Οσο για την παρεα ενα εχω να πω. Απο το 1985 ειμαι σε λεσχες ομιλους παρεες ομαδες αγωνων ομοσπονδιες και δε συμμαζευεται (με τιποτα ομως). Αυτο που εχουμε καταφερει συναναστρεφομενοι μεσω του Gs Forum σε επιπεδο ιντερνετ αλλα και δια ζωσης θα τολμησω να το γραψω ..συμβαινει για πρωτη φορα στη Ελλαδα... Παρεες δεμενες και πολυχρονες εχουν φτιαχτει και σε ορισμενες λεσχες (κοντινο παραδειγμα οι βορειοι Αφρικανοι) ταξιδια μεγαλα και τρανα μπορει να εχουν γινει αλλα τετοιο συνολικο δεσιμο και ειδικα τετοιες επιτυχιες στον τομεα προμηθειας αντ-κων και επισκευων μαζι με την ατελειωτη ανταλλαγη τεχνικων γνωσεων το επαναλαμβανω.. πρωτη φορα στην Ελλαδα!! Κι αν εχετε καποιο παραδειγμα τετοιας παρεας μετα χαρας να μαθουμε κι εμεις ολη την ιστορια της αλλα και τα νεα της!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...ενα μεγαλο ευχαριστω στο GS FORUM, στον tzim,στο Θανασηmotion-n-sty
Βασιλη,
να εισαι γερος να τη χαρεις και απο δω και περα αλλο κακό να μη σε βρει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|