|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενεργειακό τζάκι καλοριφέρ
καλημέρα και μπράβο με την εγκατάσταση που έκανες.Το άναψες να ξεμυρίσει;Πως σου φάνηκε;Αν μου επιτρέψεις μερικές παρατηρήσεις φιλικά πάντα....είσαι οριακά στη θερμική ισχύ του τζακιού....τα Edilkamin έχουν λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση από τα υπόλοιπα της κατηγορίας τους,να αποφεύγετε τα σπιράλ στις καμινάδες,με το ανοικτό δοχείο θα είσαι αρχηγός,την εκτόνωση βάλ'την χαμηλότερα στους 91-93 βαθμούς,μην ψήνετε στα ενεργειακά τζάκια,η πολυθρόνα να φύγει από εκεί,βάλε περσίδα εκτόνωσης στη φούσκα αφού πρόσεξα πως την έχεις μονώσει.
Καλές καύσεις κι αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία εδώ είμαστε. Και πάλι καλές καύσεις με πολύ απόλαυση και ζεστασιά! Last edited by parachuter; 17-05-2013 at 14:40. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η σούβλα ειναι απο το εργοστάσιο, πιστεύω το εχουν μελετήσει. .. Βλέπω εισαι ψαγμενος:beer: |
|
|||
|
|||
Ότι είναι από το εργοστάσιο-κάτι που δε το γνωρίζω προσωπικά-είναι καθαρά θέμα marketing.Να πουλήσουν τους ενδιαφέρει κι όχι αν το τζάκι σου εσένα αύριο-μεθαύριο γίνει άχρηστο. Επίσης,πιθανόν να σου βγάζει μυρωδιές στο χώρο και το χειρότερο είναι ότι θα ταλαιπωρηθείς με τη καμινάδα γιατί όλα τα λίπη κολλούν επάνω και μετά......πυκνοί-καπνοί....
|
|
|||
|
|||
Έλα εσύ εγώ βάζω την μπριζόλα και μην φας…
|
|
|||
|
|||
Μπορείς να μου δώσεις λίγο χρόνο να το σκεφτώ;
|
|
|||
|
|||
Τελειωμένο 100%
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου |
|
||||
|
||||
Μεγειά ... μεγειά ... Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα Αντρίκο ...
|
|||
|
|||
Οι εντυπώσεις ειναι θετικότατες. Με 5 βαθμούς εξω, μεσα ειμαι μονο με σορτσάκι στους 25 βαθμούς και με ε δυο λιγοτερους στα δωμάτια όλη μα ολη την ημέρα. Το βραδυ του βαζω 2 μεγαλα ξύλα και ολο το βραδυ κοιμόμαστε χωρις καμιά αίσθηση κρύου.
Και φυσικά οχι μονο δεν ξεχνάμε το ψήσιμο αλλα βαζουμε και σουβλα Sent from my GT-N8010 using Tapatalk 4 Last edited by gandreas; 13-12-2013 at 23:33. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Εσύ έκανες παραμάγαζο του Everest ...
|
|||
|
|||
Το βλέπεις και ζεσταίνεσαι...μακάρι να χωρούσε στο σπίτι μου...
|
|
|