|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
No comments...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζάντες 1200 adv.
Οταν εχεις αγορασει καινουργιους τροχους εχεις πληρωσει 1800 ευρω ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!! Θεωρω πως μια φωτο του δελτιου αγορας θα εκανε πιο δυνατη την αγγελια και το προιον |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εδώ έχει λίστα αναμονής |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χωρις να ξερω τον ανθρωπο αλλα με μια φωτο και μονο εχεις σκεφτεί κατι που μπορεί να σε μπλεξει ανεπανόρθωτα, σου λεω αυτο......Τα σωματα που βλεπεις ειναι απο 1150 καμια σχε σειι με τις ζαντες....... 2τερον το τιμονι που φαίνεται ειναι απο 1150 μαζι και ο καθρέπτης. ..και το λεω γιατι η χουφτα του 1150 αγκαλιαζει την βιδα ενω το 1200 ειναι φλατ.......τωρα οσο αφορα τα βαριδια αυτο δεν σημαίνει τπτ......Θα πρέπει να ειμαστε καπως ποιο προσεκτικοί σε οσα γραφουμε ......
|
|
|||
|
|||
βεβαια γνωρίζω το παλικαρι που ανεβασε την αγγελια...........
|
|
|||
|
|||
Παιδιά από τα γραφόμενα σας υποννοούνται σοβαρές κατηγορίες, οι οποίες αγγίζουν τα όρια του ποινικού δικαίου.
Θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να γράφετε και να περιμένουμε την απάντηση του πωλητή.. Ευχαριστώ.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα βαρύδια είναι τον 60gr από την εταιρία τοποθετιμένα και είναι απέναντι από την βαλβίδα που έχει σύστημα για να βλέπεις την πίεση στο καντράν!!!Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη!!!
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου καλησπέρα το Φορουμ που μας φιλοξενεί όλους εμάς είναι μια μικρή κοινωνία που αποτελείται απο διαφόρων ειδών ανθρώπους καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουμε χωρίς να γνωρίζουμε ανθρώπους,πράγματα και κατάστασης γιατί εκτός ότι προσβαλουμε στο τέλος μπορεί να βγούμε εκτεθειμένοι και εμείς οι ιδιοι.
Οσον αφορά τις ζάντες θέλω να ζητήσω συγνώμη ήταν παρανόηση δική μου μου είπε σαν καινούριες και εγώ παρανοησα,γι αυτό ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί για να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με πράγματα τα οποία δεν είναι ωραία. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο παρόν. Οι ζάντες σωστά παρατήρησα ότι δεν είναι καινούργιες. Δίπλα σε αυτές υπάρχουν εισαγωγές κυλίνδρων και ρακορ. Θέλεις να μου πεις εσύ που διαφωνείς μαζί μου. Μάλλον από τον λαστιχά είναι |
|
|