|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GPS αδιαβροχο
ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΥ.ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
|
|
|||
|
|||
Δεν κάνουμε καμία ομαδική....??????
|
|
|||
|
|||
τελικά βύσμα για ακουστικά έχει;
|
|
|||
|
|||
Έλα μου ντέ! Ακόμα περιμένω την απάντηση.
Αν έχει βύσμα πιστεύω ότι είναι μια ενδιαφέρων αγορά, παρόλο που έχω τρία και κάθονται το ποσό που κάνει είναι πολύ δελεαστικό για αδιάβροχο! |
|
|||
|
|||
Tσεκαρα για το GPS Navigator που λεμε στο Τοπικ...ΔΕΝ εχει υποδοχη για ακουστικα οπως με ενημερωσε ανθρωπος που μιλησα εκει.Επισης για 1 κομματι η τιμη ειναι 90.17,τα εξοδα αποστολης ειναι 25.62 δηλαδη συνολο για αποστολη Ελλαδα 115.79 ευρω.Να σημειωσω οτι η αποστολη γινεται με EMS.
Aυτα προς ενημερωση τυχοντα ενδιαφεροντος... Ισως καποιος που εχει ηδη τη συσκευη μπορει να δωσει παραπανω στοιχεια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ θα το παραγγείλω, αν ενδιαφέρεται άλλος για να κάνουμε ομαδική και να μειωθεί κι άλλο η τιμή ας το πει... |
|
|||
|
|||
δεν εχει βυσμα για ακουστικα...........ενα κομπακι αριστερα για on-off και δεξια ενα καπακι με θυρα usb και κουμπακι reset
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θοδωρη για πες μου.Με το κρανος εν κινησει,ο ηχος ειναι αντιληπτος πχ για οδηγιες πλοηγησης;Επαρκει ή δεν ακουγεται;Ο μοναδικος ενδοιασμος μου για παραγγελία ειναι αυτος.Αν λυθει κι αυτο,τοτε παμε για παραγγελιά! |
|
|||
|
|||
Ίσως να ενδιαφερόμουν κι εγώ αν φορτώνει ανάβαση, όπως και να'χει θα το δω μετά την Παγκρήτια.
|
|
|||
|
|||
Kωστα δεν το συνδεσα με το bt του κρανους .......δεν μπορω να ακουω οδηγιες και στο προηγουμενο ειχα κοψει το βυσμα και στο αυτοκινητο σε κανα ταξιδι το χαμηλωνω εντελως.......οπως εγραψα και παραπανω του τρεξα igo8 + ndrive και ολα οκ μετο ndrive καλυτερο μεσα σε μεγαλες πολεις και πολυπλοκα round about σιγουρα τρεχει και αλλα εξισου καλα που αν εχεις ανθρωπο να στα μονταρει σε μια sd ειναι ιδανικο για τα λευτα του και αν παρειγγειλεις 2-3 οπως εκανα εγω (2) θα μοιραστειτε μτφ και ειναι super για την τιμη του
|
|
|